Nobilia Lux Magma

Hoogglans zijdegrijs keuken

Nobilia Lux Magma

Deze zijdegrijs Nobilia keuken Punto met schiereiland en bovenkasten biedt veel opbergruimte voor een relatief compacte keuken.

Een prachtige Nobilia keuken is het, deze Nobilia Lux Magma uitgevoerd in hoogglans zijdegrijs keukenfronten. Deze zacht tint gecombineerd met houten afwerking geeft de keuken een natuurlijke en aangename uitstraling. Een tijdloze en tegelijkertijd moderne keuken. Iets voor in uw keukenruimte?

De Nobilia Lux Magma showroomkeuken is te bewonderen in onze zaak in Etten-Leur. De gelakte fronten met afgeronde kanten en de servieskast in het schiereiland maken deze keuken bijzonder. De mooie servieskast is een mooie overgang van uw keuken naar de woonkamer. In de hoek bevindt zich een carrouselkast, ideaal voor het benutten van de hoekruimte.

Het houten werkblad is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk omdat het bestaat uit een kunststof materiaal. Eenvoudig schoon te houden.

De maatwerk handgrepen die over de volle breedte van front lopen, geven de keuken een robuust karakter. Wilt u de Nobilia Lux Magma keuken graag komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom!

Aanbieding
€ 8.795,- € 3.995,-

* In andere maten en kleuren leverbaar

Onze sterke punten

  • Achterwand gelijmd/geschroefd
  • Ongeacht keukenmerk, 19 mm corpus
  • Kasten binnen-buiten op kleur
  • Altijd demping op lades en deuren
  • Tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk
  • Ladekasten tot 80 kg belastbaar

Meer weten over de Nobilia Lux Magma?

Kom langs in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Bekijk ook

Punto Luxor HL zero Steel
€ 8.714,- € 5.495,-
Aanbieding

Punto Luxor HL zero Steel

Punto Rawson Pastel Smoke
€ 15.612,- € 8.295,-
Aanbieding

Punto Rawson Pastel Smoke

Punto Smash MX Show
€ 9.448,- € 4.995,-
Aanbieding

Punto Smash MX Show

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer