Kokend water kraan

Direct kokend water uit de kraan
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Kokend water kraan

Wat een gemak haalt u in huis met een kokend water kraan. Met een simpele handeling stroomt het kokende water uit de kraan. Uiteraard veilig genoeg zodat kinderen zich niet zomaar kunnen verbranden wanneer zij de kraan bedienen. Ideaal voor het maken van een kopje thee of het koken van pasta.
Benieuwd of de kokend water kraan iets voor u is?

Reginox Cano keukenkraan

Kokend water kraan met boiler

Een groot bijkomend voordeel van een kokend water kraan met boiler is dat uw warme water ook snel paraat is. Dit wordt namelijk deels afgenomen van het water uit de boiler dat al voorverwarmd is. Hierdoor hoeft u niet zolang te wachten en bespaard u water, wel zo vriendelijk voor het milieu.

Kokend water kraan 3 in 1

Veel kokend water kranen hebben drie functionaliteiten in één. Koud, warm en kokend water. Sommige kranen hebben ook extra opties zoals bruisend of gefilterd water. Direct uit de kraan. Dit werkt met patronen die van tijd tot tijd moeten worden vervangen.
Kortom, een veelzijdige kraan die steeds vaker wordt toegepast in de Hollandse keuken.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een kokend water kraan spreken misschien voor zich, maar we hebben nog een paar verrassende voordelen voor u op een rij gezet.

  • direct warm water uit de kraan
  • beveiligd met kinderslot
  • bespaar water
  • één multifunctionele keukenkraan
  • zorgt voor ruimtebesparing op het aanrecht
  • direct genieten van een kop thee

En de nadelen?

Natuurlijk zijn er ook een paar nadelen waar we u graag over informeren.

  • een boiler neemt ruimte in dat ten koste gaat van uw keukenkast
  • minimale (hogere) energiekosten doordat de boiler altijd ‘aan’ staat en het water verwarmd. Echter compenseert u het met verminderd waterverbruik

Meer weten over een kokend water kraan?

Wilt u meer weten over een kokend water kraan of heeft u specifieke vragen over uw keuken en de toepassing van zo’n handige kraan? Breng een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur of maak direct een afspraak via de site zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over keukenkranen?

Marijn of één van onze andere keukenadviseurs adviseren u bij uw keuze voor een nieuwe keuken, keukenblad of keukenapparatuur. Neem contact met ons op als u verdere vragen heeft.