Hoogglans keukens

Stralend, modern en ruimtelijk

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn vaak greeploos en minimalistisch uitgevoerd. Bent u een liefhebber van een strakke, moderne keuken? Dan is een hoogglans keuken waarschijnlijk iets voor u. Het gladde glanzende oppervlak geeft een stralende uitstraling aan de keuken.

Direct naar Hoogglans keukens

Hoogglans witte keuken

Populair is de hoogglans witte keuken. Vaak wordt voor deze kleur hoogglans keuken gekozen. Zelfs in een relatief donkere ruimte komt deze keuken goed tot zijn recht. Hoogglans keukens hebben een klein beetje licht nodig om te schitteren.

Hoogglans keukens nadelen

Een nadeel van een hoogglans keukens zijn de vlekken die zichtbaar zijn. Helemaal als u kiest voor een greeploze hoogglans keuken. Schat van te voren in hoe de lichtinval in de keuken is. Door de schittering van een hoogglans keuken vallen vlekken sneller op. Vermijd daarom bij voorkeur direct licht op een hoogglans keuken. Of houd er in ieder geval rekening mee dat dit van invloed is.

Hoogglans keukens voordelen

Een voordeel van hoogglans keukens - uitgevoerd in een greeploze variant - is dat het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken is. De goede kwaliteit van de lak of folie van tegenwoordig, zorgt ervoor dat u met een vochtige doek uw kastjes zo weer schoon heeft. Met een droge doek na en voilĂ !

Hoogglans of matte keuken

Kiest u voor een hoogglans of matte keuken? Vaak heeft men al wel een kleur keuken in gedachten, maar of het dan een hoogglans of een matte afwerking krijgt? Het grootste verschil is de uitstraling. Een hoogglans keuken trekt meer aandacht dan een matte keuken. Daarnaast zijn vingerafdrukken minder snel zichtbaar op een matte keuken, in tegenstelling tot een hoogglans keuken.

Hoogglans keuken kopen?

Wilt u een hoogglans keuken kopen? Of heeft u vragen en wilt u graag advies van de keukenspecialist? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur en bespreek met ons de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Hoogglans_keukens

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer