Industriële keuken

Robuuste keuken met verfijnde details
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Industriële keuken

Een industriële keuken voor in uw woning? Steeds vaker wordt er gevraagd naar dit type keuken. Een stoere, robuuste keuken gecombineerd met verfijnde details. Benieuwd of dit een type keuken voor u is?

Keukens industriële look

Zera SY Sherwood Bronx

Zoekt u naar een keuken met industriële look? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Wij kunnen de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe keuken met industriële look doornemen. Ontdek onze showroomkeukens en aan de hand van de ontelbare mogelijkheden qua kleuren en materialen, stellen wij uw keuken samen.

Maak een afspraak

Industriële keukens

Industriële keukens zijn uitgerust met robuuste materialen. Denk bij voorkeur aan donkere kleuren, beton, hout en staal. Een ander kenmerk van deze keuken is dat het strak is vormgegeven. Een combinatie met een betonnen of betonlook werkblad en stalen rekken en grove metalen grepen, geven die authentieke en robuuste uitstraling aan de keuken waar steeds meer mensen voor kiezen.

Uiteraard kan dit verder worden doorgevoerd door te gaan voor stoere fabriekslampen en stalen binnendeuren.

Welke keukenopstelling kiest u?

Iedere gewenste opstelling is mogelijk. Zoekt u specifiek naar een industriële hoekkeuken of bijvoorbeeld een keuken met kookeiland? Ook daarvoor kunt u terecht bij Keukenboer. Uiteraard adviseren wij u ook bij het samenstellen van de juiste keukenapparatuur. Voor een complete keuken die aansluit bij uw wensen! Bespreek uw wensen en wij denken graag met u mee voor uw nieuwe keuken.

Neem contact op

Meer weten over industriële keuken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een industriële keuken? En wilt u graag weten wat handig is voor uw keukenopstelling? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Of maak alvast een afspraak via de website zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.