Keukendeurenconcurrent

Geef uw keuken een complete en vooral betaalbare metamorfose
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens
Kdc

KeukenDeurenConcurrent

Bent u toe aan het vervangen van de keukendeuren? Simpelweg omdat de scharnieren het niet langer trekken en de deuren scheef komen te hangen. Omdat de deuren beschadigd zijn. Of omdat u uw interieur heeft aangepakt en de keuken nu wel erg verouderd lijkt.

Ontdek nu de ontwerptool van keukendeurenconcurrent.nl waarbij u eenvoudig uw keukendeuren kunt samenstellen. Binnen 3-5 weken krijgt u uw nieuwe keukenfronten geleverd en geniet u van een zo goed als nieuwe keuken.

Ga voor een nieuwe keukenuitstraling >

Keukendeuren op maat

De keukendeuren op maat zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Kies voor kunststof, folie of hybride lak. Benieuwd wat de verschillen zijn tussen deze materialen? Bekijk dan de informatie op keukendeurenconcurrent.nl

Ga direct naar KeukenDeurenConcurrent.nl

Keukendeurstijlen

Of u nu een klassieke keukenstijl heeft of gaat voor modern of landelijk. Met de ontwerptool ziet u welke mogelijkheden er zijn om uw ideale keuken te realiseren. Van vlakke deuren tot deuren met een kader. Maar ook een keukendeur met of zonder greep is een keuze. En om het af te maken kunt u kiezen uit een enorm uitgebreid aanbod aan kleuren. Zo is er altijd een keukenfront dat past bij uw wensen.

“Binnen 3-5 weken op plaats van bestemming”

Keukendeurenconcurrent

Keukenboer

Keukendeurenconcurrent is onderdeel van Keukenboer. Kiest u voor Keukenboer? Dan kiest u voor duurzame en betaalbare keukens.

In onze showroom in Etten-Leur vindt u een aantal prominente keukenopstellingen. Dit om het voor u overzichtelijk te maken en keuzestress te vermijden. Stuk voor stuk betaalbare en duurzame keukens. En leuk om te weten: We kiezen bijvoorbeeld voor een milieubewust alternatief voor traditioneel spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van éénjarige planten waardoor het hout in keukens met maar liefst 37% wordt gereduceerd.

We kunnen de keukens zo interessant aanbieden omdat we ervan uit gaan dat u de keukeninstallatie en -montage zelf regelt. Geen complete bouwpakketten, maar van te voren in elkaar gezette keukenkasten zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van uw nieuwe keuken.

Kunststof keukenblad samenstellen

Mocht u toch wat hulp kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de uitwerking van een keukenontwerp, installatietekening of aanvullende keuken services? Dan is dit meestal bespreekbaar en tegen een meerprijs voor u te regelen.

En naast de complete keukens van Keukenboer, zijn ook keukendeurenconcurrent.nl en keukenbladenconcurrent.nl onderdeel van Keukenboer. Met een shop-in-shop van beiden, worden in de showroom de verschillende mogelijkheden qua afwerking en kleuren getoond. Zo kunt u kiezen welke kleur keukenblad of keukendeuren u graag wilt bestellen. Is de bestelling geplaatst? Dan mag u binnen 3-5 weken uw materialen verwachten.

Ga aan de slag en bereken uw keukendeuren

Meer weten over KeukenDeurenConcurrent?

Wilt u graag meer weten over KeukenDeurenConcurrent? Of beter nog, wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom waar we u graag welkom heten. Direct een afspraak maken kan zodat wij zeker weten alle tijd voor u hebben!