Punto

Centre of Life
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Punto keukens zijn Duitse kwaliteitskeukens

Rotpunkt Logos

Wil u graag een duurzame keuken die ook betaalbaar is? Dat het om een Duitse kwaliteitskeuken gaat, is één ding dat zeker is. Met een Rotpunkt keuken - ook wel bekend als Punto keuken - is zo’n keuken binnen handbereik.

Doordat u zelf de keukeninstallatie en -montage regelt, kunnen wij de keuken tegen een interessante prijs aanbieden. Heeft u toch wat hulp nodig bij bijvoorbeeld de uitwerking van een keukenontwerp, installatietekening of aanvullende keuken services? Dan is dit bespreekbaar en tegen een meerprijs voor u te regelen. Kom uw keuken samenstellen in onze showroom in Etten-Leur. Ontdek alle keukenfront mogelijkheden, keukenbladen en apparatuur.

Kom langs in onze showroom
Rotpunkt keuken

Voor de keuken klusser

Bent u handig of heeft u bijvoorbeeld iemand in uw vriendenkring die uw keuken kan zetten? Dan kunt u mooi wat geld besparen. In onze showroom laten wij verschillende keukenopstellingen zien zodat u een goed idee krijgt van uw nieuwe keuken. Uiteraard zijn ook alle mogelijke fronten te bewonderen. Met of zonder greep. Met of zonder keukenblad. En met of zonder keukenapparatuur.

We kunnen de keukens zo scherp aanbieden omdat u er in principe zelf voor zorgt dat de keuken wordt gemonteerd.

Voordelen van een Punto keuken

Wat maakt een Punto of Rotpunkt keuken uniek?

  • De keukenkasten zijn voordat u ze ontvangt al in elkaar gezet. Hiermee is het dus geen compleet zelfbouw pakket. Eenvoudig om te monteren.
  • Op een klimaatvriendelijke manier worden de keukens geproduceerd.
  • Punto is een natuurliefhebber en daarom is er een brede keuze aan fronten van echt hout, volledig natuurlijk.
  • De 7 greeploze varianten bieden u maximale flexibiliteit en diversiteit bij het samenstellen van uw keuken
  • Hoge mate van comfort met de verschillende standaard corpusdieptes en -hoogtes. Voor een keuken die helemaal bij u past.
  • U heeft keuze uit honderden verschillende keukenfront kleuren. En een selectie daarvan - maar liefst 24 kleuren - zijn ook mogelijk om te kiezen voor de binnenzijde van uw kasten.
  • Hoogwaardige materialen worden toegepast voor deze Duitse keukens, zodat u er lang plezier aan beleeft.

Specifiek mag worden benoemd dat Rotpunkt keukens veel waarde hechten aan groene keukens. Zo houden ze zich bezig met de reductie van CO2 uitstoot tijdens het productieproces. Staan ze voor het behoud van de bossen. Maken ze gebruik van gerecycled hout. Zorgen voor gezonde werkomstandigheden en maken gebruik van groene stroom.

Punto-Duetto-White-Zera-New-Forest-Oak

Rotpunkt Greenline

Waarschijnlijk is het u al opgevallen. Punto denkt na over zijn rol in de maatschappij. Tot slot delen we graag dit belangrijke wapenfeit. Rotpunkt ontwikkelde namelijk greenline. Greenline is gemaakt van BioBoard. Dit is een milieubewust alternatief voor traditionele spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van éénjarige planten, waardoor het hout met 37% wordt gereduceerd zonder in te leveren op kwaliteit en stabiliteit. Greenline is PEFC- en FSC-gecertificeerd en wordt zoveel mogelijk toegepast in fronten.

Wilt u hier meer toelichting op? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

Vind uw Rotpunkt keuken dealer

Bent u specifiek opzoek naar een Rotpunkt keuken dealer of Punto keuken dealer? Ontdek dan onze showroom in Etten-Leur. Hier vindt u verschillende keukenopstellingen met verschillende fronten om een goede indruk te krijgen. Bij ons kunt u terecht voor het samenstellen van uw nieuwe keuken. Mocht het nodig zijn kunnen wij een installatietekening voor u maken zodat uw installateur de keuken (en evt. meterkast) op de juiste manier kan voorbereiden.

Ontdek meer over Punto keukens

Bent u nieuwsgierig naar een Punto / Rotpunkt keuken en wilt u inspiratie opdoen? Ontdek de betaalbare keukens in Etten-Leur. We helpen u graag en denken mee om de ideale keuken samen te stellen. Ook kunt u direct een afspraak maken via de website, zodat u er zeker van bent dat we alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak

Wilt u snel schakelen en betaalbare keukenbladen en/of keukendeuren online bestellen? Die binnen 3-5 weken geleverd worden? Dat kan, neem een kijkje op:

keukenbladenconcurrent.nl
keukendeurenconcurrent.nl

Keukens rotpunkt