Houten keukens

Natuurlijke en tijdloze keukens

Houten keukens

Zoekt u warmte en een gezellig uitstraling voor uw nieuwe keuken? Denk dan aan de mogelijkheid van een houten of houtlook keuken.

Direct naar Houten keukens

Houten keukens

Houten keukens brengen sfeer in huis. De knusse en natuurlijke uitstraling van dit type keukens maakt dit tot een gewilde keuze. Een houten keuken kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Het grootste verschil zit ‘m in de materiaalkeuze. Wilt u echt een massief houten keuken (door-en-door) of bent u tevreden met een houtfineer keuken?

Houtfineer keuken

Een houtfineer keuken is vaak van spaanplaat of MDF afgewerkt met een HPL toplaag. Een aantal voordelen van een houtfineer keuken ten opzichte van een massief houten keuken zijn:

- Vlekken zijn makkelijk te verwijderen van het oppervlak
- Een mooie houtfineer keuken is qua zicht niet te onderscheiden van een massief houten keuken, wel is het voelbaar
- Het hout van houtfineer gaat niet meer werken, waardoor uw keuken net zo strak blijft als bij de oplevering
- Een houtfineer keuken is interessanter geprijsd. Dit komt omdat er in verhouding veel minder hout in deze keuken wordt verwerkt.

Zwarte houten keuken

Waar de meeste mensen voor veilig eikenhout of notenhout kiezen, wordt steeds vaker gevraagd om een zwarte houten keuken. De warme uitstraling wordt nog meer benadrukt door de zwarte houtstructuur. Kies voor een betonnen blad of contrasterend wit en uw zwarte houten keuken is een opvallende verschijning in de ruimte en toch tijdloos.

Landelijke houten keuken

Voor een landelijke houten keuken wordt vaak gekozen in combinatie met grepen en een kaderdeur. Een robuust fornuis en een bijpassende grote schouw voor de afzuiging geven de keuken dat typisch landelijke uiterlijk.

Houten keuken kopen?

Wilt u een houten keuken kopen? Kom naar onze showroom in Etten-Leur en onze keukenadviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw houten keuken.

Maak een afspraak
Houten_keuken

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer