Landelijke keuken

voor het ultieme thuisgevoel
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Landelijke keuken

Samen wakker worden en met het gezin aan tafel in uw sfeervolle landelijke keuken. Een gekookt eitje en verse croissant worden geserveerd, heerlijk genieten!

Direct naar Landelijke keukencollectie

Landelijke keuken opstellingen

Voor uw landelijke keuken kunt u bij ons terecht, wij bieden verschillende opstellingen keukens, denk bijvoorbeeld aan een U- of L vorm keuken. Ontdek in onze showroom diverse showroommodellen. Ook kunt u een kijkje nemen in onze keukencollectie, deze keukens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Een moderne boerenkeuken geeft die typisch sfeervolle uitstraling maar door het strakke lijnenspel of een modern werkblad, toont de keuken gelijk een tikje moderner. Wilt u graag zo'n keuken in uw woning? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Landelijke keuken wit

Meestal is de landelijke keuken wit uitgevoerd. Toch wordt er steeds vaker gekozen voor een andere kleur keuken, denk bijvoorbeeld aan zachtgrijs of een pasteltint. Is uw keuken wit van kleur, dan is dit een tijdloze keuken.

Landelijke keuken kopen?

Wilt u graag een nieuwe keuken kopen? Wij adviseren u op een eerlijke en nuchtere manier en doen dit al sinds 1961. Benieuwd naar de mensen die u voorgingen? Of maak direct een vrijblijvende afspraak met Marijn of een van de andere keukenadviseurs.

Neem contact met ons op

Landelijke keuken kopen?

Marijn of een van onze andere adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen van uw keuken.