Veelgestelde keukenvragen

Heeft u een vraag over het kiezen, kopen of voorbereiden/monteren van uw keuken? Op deze pagina beantwoorden we veelgestelde keukenvragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

Kan ik via internet een offerte laten maken?

Het maken van een offerte voor een nieuwe keuken is maatwerk. Verschillende factoren spelen een rol: persoonlijke wensen, afmetingen van de ruimte, het beschikbare budget en uw manier van het gebruik van de keuken. Geen enkele keuken is hetzelfde! Vandaar dat we u geen offerte via internet kunnen aanbieden. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij bespreken graag uw wensen om tot een goed voorstel te komen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de website kunt u een afspraak maken. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen, wij zijn bereikbaar via 076-5037948. Tot snel.

Wat kost een nieuwe keuken?

Door ons grote assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit zorgt er niet alleen voor dat we altijd een passende oplossing kunnen vinden voor uw nieuwe keuken, maar betekent ook dat we vaak uit verschillende alternatieven kunnen kiezen. En, ieder alternatief kent zijn eigen prijsstelling. Op die manier stellen we uw nieuwe keuken samen, passend bij uw budget.

Services

Kunnen jullie de keuken ook monteren?

Om de keukens betaalbaar te houden, bieden wij geen montageservice aan.Wel kunt u de keuken eenvoudig zelf monteren. Al onze keukenmeubelen zijn af fabriek gemonteerd waardoor het plaatsen van de keuken eenvoudig is.Ideaal voor de zelfmonteur want die ontvangt van ons een flinke extra korting op de aanschaf van de keuken!

Leveren jullie de keuken op locatie?

Zelf de keuken ophalen is kosteloos. Wij brengen u op de hoogte als de keuken in ons magazijn staat. Liever de keuken laten bezorgen op locatie? Dat kan tegen een meerprijs.

Ontvang ik ook een installatietekening?

Tegen een kleine vergoeding leveren wij u installatietekeningen aan.Wanneer u bezig bent met de voorbereidingen voor het plaatsen van uw nieuwe keuken zijn installatietekeningen natuurlijk altijd handig.

Komen jullie de keuken inmeten?

Tegen een kleine vergoeding komen wij uw keuken vakkundig inmeten.

Bereiden jullie de keukenruimte voor?

Nee, wij bereiden de keukenruimte niet voor. U dient er zelf voor te zorgen dat uw aansluitpunten zoals leidingwerk en elektra goed zijn voorbereid, voordat de keuken kan worden gemonteerd.

De collectie

Hoe werkt het kopen van een keuken bij Keukenboer?

Wij hebben een compleet aanbod van keukenstijlen, -indelingen en kasten. Zo stelt u uw betaalbare en ideale keuken samen.Onze collectie precies wat u nodig heeft en gaat keuzestress tegen.Heeft u uw keuken uitgezocht? Dan bestellen we het. Is de keuken in ons magazijn aangekomen? Dan krijgt u een bericht en kunt u ervoor kiezen om 'm zelf op te halen. Of we brengen hem bij u op locatie tegen een meerprijs. Zelf zorgt u voor het installatie en montagewerk van uw keuken. Dat zorgt (mede) voor een betaalbare keuken.

Verandert de collectie?

Mochten er nieuwe interessante kleuren op de markt komen, dan voegen wij deze toe aan ons scala van kleuren. Maar ook hier proberen wij u te helpen bij de juiste keuze maken. Wij overvallen u niet met een regenboog aan kleuren, alleen de beste kleuren krijgen een plekje in ons assortiment.Zo nemen wij uw keuzestress weg en houden we de prijzen interessant.

Kan ik ook nieuwe deurtjes plaatsen op mijn bestaande (oude) keuken?

Keukenrenovatie is een slimme manier om uw keuken snel en goedkoop te vernieuwen. U kunt oude kastdeuren, het aanrechtblad of keukenapparatuur vervangen. Wij geven advies en leveren de gewenste keukenonderdelen.

Kan ik online een prijs berekenen voor een nieuw kunststof keukenblad op maat?

Ja, via keukenbladenconcurrrent.nl kunt u uw eigen kunststof keukenblad samenstellen. Staat de prijs u aan? Dan kunt u 'm direct bestellen en wordt deze binnen 3-5 weken bij u geleverd.

Kan ik online een prijs berekenen voor nieuwe keukendeuren op maat?

Ja, via keukendeurenconcurrrent.nl kunt u uw eigen keukendeuren samenstellen. Staat de prijs u aan? Dan kunt u dit direct bestellen en worden deze binnen 3-5 weken bij u geleverd.

Betalen

Moet ik aanbetalen?

Nee, wij vragen geen aanbetaling. U hoeft pas te betalen op het moment dat uw keuken door ons geleverd wordt.

Afhandeling

Hoeveel tijd zit er tussen beslissen en leveren/plaatsen van de keuken?

De levertijd van uw nieuwe keuken hangt af van de fabrikanten waar de keukenmeubelen, apparatuur en werkbladen die u heeft uitgekozen besteld moeten worden.In de meeste gevallen kunnen we de keuken binnen 4-6 weken leveren.

Garantie

Hoe ziet de garantie eruit?

In de garantiebepalingen zijn we heel duidelijk. Op alle inbouwapparaten geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar na aanschaf. Sommige merken verlenen zelfs langer garantie. Werkbladen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. De garantietermijn van de keukenkasten is 2 tot 10 jaar afhankelijk van het keukenmerk. Alle leveringen gelden onder garantievoorwaarden van onze leveranciers.

Ik heb pech met mijn keuken!

Is iets niet helemaal in orde aan uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of ons contactformulier. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Mijn apparaat werkt niet goed, wat nu?

Voor de meeste merken apparatuur kunt u op hun website terecht voor vervangende onderdelen, het maken van een servicemelding of het opzoeken van een handleiding.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer