Keukenboer

Een eenvoudige keuken is een slimme keus

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens
Uw keukenzaak in omgeving Etten-Leur.

Een echt Brabants familiebedrijf.

Al sinds 1961 verkopen wij kwalitatieve en betaalbare keukens in Breda en omgeving. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze klanten echt blij zijn met hun keuken. Ook na jaren. Bij ons geldt: ‘what you see, is what you get’.

Bij ons stelt u uw betaalbare keuken samen en zodra de keuken binnen is, krijgt u van ons een berichtje. Haalt u de keuken zelf op of wilt u deze door ons laten bezorgen tegen meerprijs? Door de keuken zelf te monteren bespaart u zichzelf behoorlijk wat geld.
Liever uw keuken laten renoveren? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en we bespreken de mogelijkheden. Ook voor het vervangen van keukendeuren of keukenbladen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op keukenbladenconcurrent.nl of keukendeurenconcurrent.nl voor het eenvoudig samenstellen van uw keukenproducten.

Moeilijk kiezen tussen al die keukens?

Wij helpen u. Door op transparante wijze eenvoudige keukens te presenteren. Stel uw keuken naar wens samen. Voor een heel vriendelijke prijs. Wij willen u de keuzestress besparen en bieden een gangbaar compact aanbod zodat u eenvoudig tot een goede keuken komt. Zorg zelf voor de voorbereiding van de keukenruimte en het monteren van de keuken. Zo bespaart u geld!

Uw oude keuken als nieuw

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in keukenrenovatie. Hierbij vervangen we kastdeurtjes, aanrechtblad en/of apparatuur. Iets voor u? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Uw keukenzaak in omgeving Breda

Of het nu gaat om keukenrenovatie, keukendeuren of keukenbladen vervangen of een volledig nieuwe keuken, bij ons kunt u terecht voor al deze zaken. In de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur zijn wij al sinds 1961 actief en komen mensen naar ons voor een betaalbare keuken. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Etten-Leur voor inspiratie of voor de aanschaf uw nieuwe keuken.