Keukenboer

Een eenvoudige keuken is een slimme keus

Uw keukenzaak in omgeving Etten-Leur.

Een echt Brabants familiebedrijf.

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken denkt u uiteraard aan de kookcapaciteiten. Maar een keuken is zoveel meer dan dat! Bij de meeste Brabantse gezinnen komt iedereen lekker achterom. Uw keuken is dé plek waar u uw familie en vrienden ontvangt. Als familiebedrijf begrijpen wij dit als geen ander. Wij helpen u graag een keuken uit te zoeken die bij u past. Keukenboer is een echt Brabants familiebedrijf.

Al sinds 1961 verkopen wij kwalitatieve en betaalbare keukens in Breda en omgeving. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze klanten echt blij zijn met hun keuken. Ook na jaren. Bij ons geldt: ‘what you see, is what you get’. Geen kookworkshops met beroemde koks, nachtverkoop of hapjes en drankjes. Wel gewoon goede en betaalbare keukens. Voor ieder budget. U kunt kiezen uit heel veel verschillende vormen, kleuren, materialen, werkbladen en inbouwapparatuur. En we komen uw keuken gratis monteren!

Moeilijk kiezen tussen al die keukens?

Wij helpen u. Door op transparante wijze eenvoudige keukens te presenteren. Stel uw keuken naar wens samen. Voor een heel vriendelijke prijs. Wij willen u de keuzestress besparen en bieden een gangbaar compact aanbod zodat u eenvoudig tot een goede keuken komt. Zorg zelf voor de voorbereiding van de keukenruimte en het monteren van de keuken. Zo bespaart u geld!

Uw oude keuken als nieuw

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in keukenrenovatie. Hierbij vervangen we kastdeurtjes, aanrechtblad en/of apparatuur. Iets voor u? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Uw keukenzaak in omgeving Breda

Of het nu gaat om keukenrenovatie, keukendeuren of keukenbladen vervangen of een volledig nieuwe keuken, bij ons kunt u terecht voor al deze zaken. In de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur zijn wij al sinds 1961 actief en komen mensen naar ons voor een betaalbare keuken. Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Etten-Leur voor inspiratie of voor de aanschaf uw nieuwe keuken.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer