Moderne keuken

Een strak lijnenspel en greeploze deuren
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Moderne keukens

Een moderne keuken met een minimalistisch en strak karakter? Een strak lijnenspel, greeploze deuren en laden en hoekige vormen. Typische kenmerken voor een moderne keuken en tegelijkertijd een tijdloze keuken.

Direct naar Moderne keukencollectie

Moderne showroomkeukens

Bent u op zoek naar een moderne showroomkeuken? Dan kunt u hiervoor bij Keukenboer terecht. Ontdek onze showroomkeukens in Etten-Leur of krijg een idee van de mogelijkheden door een kijkje te nemen in onze keukencollectie.

Moderne witte keuken

De moderne witte keuken is absoluut een van de meest gekozen keukens. Alleen de uitvoering van zo’n witte keuken wordt natuurlijk wel eigen gemaakt door te kiezen voor een hoogglans of matte lak. Of kiest u voor een betonnen werkblad of houtlook werkblad? Gaat u voor een greeploze moderne keuken of een witte keuken met grepen? U merkt het al, er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het samenstellen van uw moderne witte keuken. Wij adviseren en begeleiden u graag bij dit proces.

Complete moderne keuken

Een complete moderne keuken, voorzien van keukenapparatuur en werkblad. Voor een aantrekkelijk geprijsde complete keuken verwijzen wij u graag naar onze showroomkeukens of kom langs in onze toonzaal in Etten-Leur. Heeft u specifieke wensen dan is dat uiteraard ook mogelijk, samen gaan we aan de slag voor uw complete moderne keuken.

Moderne keuken kopen?

Bent u er in uw zoektocht achter gekomen dat u graag een moderne keuken wilt? Bij Keukenboer kunt u terecht voor de aanschaf van uw favoriete keuken. Marijn of een van onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het maken van de keuzes voor uw droomkeuken.

Moderne keuken kopen?

Marijn of een van onze andere adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen van uw moderne keuken.