Greeploze keuken

Strakke lijnen zonder grepen

Greeploze keukens

Greeploze keukens staan garant voor een strakke moderne uitstraling in uw interieur. Geen knoppen of handgrepen en met de moderne keukenapparatuur is het zelfs mogelijk om ook te kiezen voor greeploze keukenapparatuur.

Direct naar Greeploze keukens
Greeploze-keuken

Greeploze keuken

Kenmerkend voor een greeploze keuken is het strakke design. Deze stijl keuken heeft zich in de afgelopen jaren steeds populairder gemaakt. Steeds vaker wordt er gekozen voor een greeploze strakke keuken. Het geeft rust aan de ruimte en lijkt deze zelfs optisch te vergroten.

Verschillende soorten greeploos

Het is mogelijk om te kiezen uit diverse soorten greeploos voor uw keuken. Van greeplijsten tot keukenfronten met geïntegreerde greep. Door te kiezen voor de verticale greeplijst is het zelfs mogelijk om hoge kastenwanden of koel- en vriescombinaties te openen zonder handgreep. Kies voor een geavanceerde optie met soft motion en/of tip-on functies. Alles voor een strak lijnenspel.

Witte hoogglans keuken greeploos

Veruit de meest gekozen is de witte hoogglans keuken greeploos. Een strakke design keuken, vaak uitgevoerd met een zwart of donkergrijs aanrechtblad is neutraal in uw interieur. Maak uw keuken speelser door te kiezen voor twee kleuren, bijvoorbeeld een witte keuken gecombineerd met een houten hoge kastenwand.

De belangrijkste voor- en nadelen van een greeploze keuken

Een voordeel van een greeploze keuken is het gemakkelijk poetsen van de keuken. Doordat handgrepen ontbreken hoeft u hier niet rondom te poetsen. Tegelijkertijd is het goed om rekening te houden met een belangrijk nadeel van de greeploze keuken: vingerafdrukken. Helemaal als u kiest voor tip-on, dan zijn vingerafdrukken onvermijdelijk op uw greeploze keuken.

Greeploze keuken kopen?

Wilt u graag meer weten over de greeploze keuken? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan greeploze showroomkeukens zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Maak een afspraak met Marijn van Geloof of een van onze andere keukenadviseurs.

Maak een afspraak
Greeploze hoogglans keuken

Greeploze keuken kopen?

Marijn of een van onze andere adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen van uw greeploze keuken.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer