Onze pluspunten

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Onze pluspunten

Een keuken kopen is niet niks. Het is belangrijk een weloverwogen keuze te maken voor het bedrijf waar u de keuken wilt aanschaffen. Graag vertellen wij u over onze pluspunten en wat u van ons, als keukenzaak, kunt verwachten om de juiste keuze te kunnen maken

Al sinds 1961 specialist

We bestaan al sinds 1961. Inmiddels is de derde generatie actief binnen het bedrijf. Dat onze klanten tevreden zijn, blijkt wel uit het feit dat mensen na jaren weer terugkomen om de keuken te vervangen en hun vrienden, buren en familieleden naar ons doorsturen. Daar doen we het graag voor.

Alles in eigen beheer

Van het gesprek in de showtoom tot de uiteindelijke oplevering. Alles gebeurd bij ons door een compact team. Op die manier voorkomen we fouten omdat uw bestelling niet langs allerlei losse afdelingen hoeft en kunt u bij al onze mensen terecht met uw vragen.

Tot 25 jaar garantie op hang- en sluitwerk

Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen. Voor onze keukens betekent dit zelfs bij een van onze leveranciers dat u een garantie krijgt op het hang- en sluitwerk van maar liefst 25 jaar!

Ladenkasten tot 70 kg belastbaar

Wij maken uitsluitend gebruik van zwaar belastbare typen lades. Zo bent u er van verzekerd dat u uw voorraad altijd optimaal kunt opbergen in uw keuken. De grootste lades kunnen wel een gewicht tot 70 kg hebben!

Een corpus van 19 mm

Een van de unieke kenmerken van onze keukens is het plaatmateriaal waarvan deze gemaakt zijn. Altijd worden onze kasten gemaakt met 19 mm dik plaatmateriaal. In vergelijking met vele andere keukenmerken, welke 16 mm toepassen, zorgt dit voor een verhoogde stabiliteit en belastbaarheid van uw keuken.

Meer weten over Keukenboer?

Wilt u zelf onze pluspunten ervaren of wilt u meer over ons of onze werkwijze weten? Neem dan contact met ons op en bel direct met Marijn of één van onze keukenadviseurs!

Bel Keukenboer
Van geloof familie