Keukenrenovatie

Uw keuken weer zo goed als nieuw

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Keuken renoveren door de keukenrenovatie expert

Een keukenrenovatie laat u natuurlijk uitvoeren door de keukenrenovatie expert. Bent u uitgekeken op de look of wilt u het gebruiksgemak verbeteren? Klemmen sommige deuren of werkt de apparatuur niet meer naar behoren? Wilt u graag een ander werkblad of zijn de deuren beschadigd en is het tijd voor vervanging? Bij keukenrenovaties expert Keukenboer kan het allemaal.

Keukendeuren vervangen

Voor een nieuwe uitstraling van uw keuken, is het mogelijk om alleen uw keukendeuren te vervangen, als de basis van de kasten nog in goede staat is. Met nieuwe deuren geeft u uw oude keuken al snel een nieuwe, frisse uitstraling. En bijna alles is mogelijk: van vlakke deuren tot modellen met allerlei werkjes erin, en zelfs greeploos. Van effen kleuren tot houtstructuren, van mat tot hoogglans; in kunststof, lak, fineer of massief hout. Benieuwd naar de prijs? Ga aan de slag met onze tool op keukendeurenconcurrent.nl en stel uw nieuwe keukenfronten samen.

Ga naar keukendeurenconcurrent.nl

“Wilt u voortvarend aan de slag? Vul dan ons intakeformulier in voor het renoveren van uw keuken. Zo krijgen we een goed beeld van uw wensen.”

Uw keukendeuren vervangen kan interessant zijn. Een verbetering of verandering van uw huidige keuken zal in de meeste gevallen namelijk goedkoper uitvallen, dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken! Bij een nieuwe keuken komen namelijk al snel andere werkzaamheden zoals leiding-, stuc- en schilderwerk om de hoek kijken. Door alleen de keukendeuren te vervangen, blijven de kosten interessant.

Wilt u een volledige keukenrenovatie door een expert laten uitvoeren? Vul dan zeker ons intakeformulier in:

Aanvraag voor keukenrenovatie

Inbouw keukenapparatuur vervangen

Uw inbouw keukenapparatuur vervangen, omdat uw oude apparatuur niet meer naar behoren werkt? Of zijn er bepaalde onderdelen kapot of wilt u bijvoorbeeld liever elektrisch koken, in plaats van op gas of wilt u graag een vaatwasser in uw keuken? Dan is uw inbouw keukenapparatuur vervangen een goede oplossing voor u. Met ons uitgebreide assortiment merkapparatuur, hebben we altijd een passend keukenapparaat dat zal voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Naast functionaliteit, zijn de inbouwapparaten van nu ook een stuk zuiniger dan oude keukenapparaten. Dit is minder belastend voor het milieu en zal ook terug te zien zijn op uw energierekening.

Keukenblad vervangen

Wilt u uw keukenblad vervangen? Is het werkblad versleten of heeft u waterschade gehad? Gaat u graag voor een ander materiaal of kleur? Zelfs als u de werkhoogte iets wilt verhogen, is het vervangen van het werkblad een goede keus. Het is mogelijk om alleen het keukenblad te vervangen bij een keukenrenovatie. We laten u graag de mogelijkheden zien. Zelf al even kijken voor een nieuw blad? Dan kunt u 'm ook meteen samenstellen en bestellen via onze shop keukenbladenconcurrent.nl.

De voordelen van keukenrenovatie door een expert

 • In de meeste gevallen goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken
 • Met slimme ingrepen gebruiksgemak te verhogen
 • Laat de waarde van uw huis stijgen!
 • Zonder veel hak- en breekwerk en dus weinig rommel in huis
 • Geen bijkomende kosten zoals leiding- stuc en schilderwerk zoals u die zou hebben bij nieuwbouw
 • Breed assortiment
 • Nieuwe apparatuur zuiniger in gebruik
 • Tegen geringe kosten uw huis aantrekkelijker maken voor eventuele kopers!

Keuken renoveren voor de doe-het-zelver

Bent u handig en vindt u het leuk om zelf uw keuken te renoveren? Of wilt u geld uitsparen om te besteden aan andere dingen? Ontdek dan hoe u eenvoudig en snel uw kunststof keukenblad(en) en/of keukendeuren kunt samenstellen. Er rolt meteen een prijs uit de tool. Bevalt deze? Dan kunt u het meteen bestellen en ontvangt u met 3-5 weken uw keukenblad en/of keukendeuren.

Ga direct naar:

keukenbladenconcurrent.nl >
keukendeurenconcurrent.nl >

Wat kost een keukenrenovatie u eigenlijk?

Wat kost een keukenrenovatie? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. De kosten van een keukenrenovatie kunnen nogal uiteenlopen, het hangt namelijk af van de wensen die u heeft. Als u naast uw keukendeuren vervangen, ook uw inbouw keukenapparatuur wilt vervangen of uw keukendeuren wilt vervangen, kunnen de kosten voor keukenrenovatie snel oplopen. Kiest u voor meer of duurdere opties, kan het soms interessanter worden om toch te kijken naar een compleet nieuwe keuken. In ons advies aan u zullen wij dit vanzelfsprekend dan ook kenbaar maken.

Doorgaans is het wel zo dat uw keuken renoveren interessanter is dan het vervangen van de keuken. Niet alleen bespaart u op het benodigde materiaal, maar ook brengt een totale vervanging vaak extra kosten met zich mee zoals installatiewerk en stuc-werkzaamheden.

Keuken opknappen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wilt u uw keuken opknappen? Het is belangrijk dat u van tevoren een goed idee heeft wat u graag aan uw keuken wilt veranderen. Daarom adviseren we u hier vooraf goed over na te denken en eventueel een lijstje voor uzelf te maken om het samen te vatten.

Als volgende stap nodigen wij u uit in onze showroom. Hier kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en uw exacte wensen doorspreken voor het opknappen van uw keuken. Tevens kunnen wij in dit gesprek al een indicatie antwoord geven op de vraag "wat kost een keukenrenovatie in mijn situatie?". U kunt ook een afspraak inplannen met een van onze adviseurs, voor een bezoek bij u thuis. Als u dat liever wilt.

Hoelang duurt het renoveren van een keuken?

Het werkelijke renoveren van een keuken duurt gemiddeld twee dagen. Hoe dit er in het proces uitziet is als volgt. Als u besluit de keuken door ons te laten renoveren, komen wij uw keuken zelf nameten zodat we exact de juiste maten hebben. Hierna gaan de deuren in productie, dit duurt ongeveer 3 weken. Aansluitend zal de afwerking bij u thuis plaatsvinden, wat gemiddeld 2 dagen in beslag neemt.

Tot de afwerkfase laten we de oude deuren hangen, zodat u zo lang mogelijk uw keuken kunt blijven gebruiken. Bovendien heeft u weinig tot geen stof in huis, omdat we de laatste voorbereidingen, zoals het boren van scharniergaten, buiten de deur doen. Hierna plaatsen wij de deuren vakkundig terug.

Stap voor stap uw keuken opknappen

 • Breng in kaart wat u graag wilt veranderen aan de huidige keuken
 • Kom langs bij ons in de showroom om de mogelijkheden te bespreken
 • Of plan een afspraak voor een advies aan huis
 • Laat u verrassen door de mogelijkheden
 • Geniet binnen de kortste keren van uw nieuwe keuken voor een fractie van de kosten

Keuken opknappen bij Keukenboer?

Uw keuken opknappen kunt u zelf doen, maar wij adviseren om uw keukenrenovatie door een expert te laten uitvoeren. Wilt u graag uw keuken opknappen? Of heeft u vragen naar aanleiding van de informatie? Neem dan contact met ons op of kom gezellig een keer langs in de showroom.