Klassieke keuken

Een nostalgische en authentieke keuken

Klassieke keuken

Klassieke keukens zijn kenmerkend door hun nostalgische en sfeervolle uitstraling. De keukendeuren zijn uitgevoerd in een kaderfront met stevige greep. Een klassieke keuken kan in de huidige uitvoeringen ook een tikje modern of landelijk zijn. Kortom, bent u op zoek naar een sfeervolle en warme keuken met de mogelijkheden van nu? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur en wij laten het u graag zien.

Direct naar Klassieke keukencollectie

Klassieke keukens

Klassieke keukens zijn vaak herkenbaar aan de authentieke uitstraling maar ook aan de robuuste fornuizen en bijbehorende imposante schouw. Ook worden er voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en natuursteen en een klassieke keukenkraan mag niet ontbreken. Een klassieke keuken is tijdloos en past daarom vrijwel in ieder interieur, van landelijk tot modern. Kies voor een warme kleur op uw muur of durf zelfs te kiezen voor een gekleurde klassieke keuken. Warme kleuren versterken de nostalgische en sfeervolle klassieke keuken.

Klassieke keukens

Modern klassieke keukens

Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gekozen voor een modern klassieke keuken. Kies bijvoorbeeld voor slimme keukenapparatuur, een stoere keukenkraan en een licht keukenblad om uw klassieke keuken die moderne touch te geven. Meer weten over moderne keukens?

Klassieke keukens showroom

Wilt u klassieke keukens in de showroom bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Wij hebben verschillende voorbeelden van klassieke showroomkeukens zodat u zich goed kunt oriënteren op uw klassieke keuken. Ook kunt u vast een kijkje nemen op onze website bij onze klassieke keukencollectie.

Klassieke keuken kopen?

Een klassieke keuken kopen? Daarvoor bent u bij Keukenboer aan het juiste adres. Marijn of een van onze andere keukenadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw klassieke droomkeuken.

Maak een afspraak
Showroomkeuken klassiek
Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer