Keukenbladen

Het complete aanbod aan type keukenbladen vindt u bij Keukenboer.

Kunststof keukenbladen zijn betaalbaar en met een breed scala aan dessin-mogelijkheden is er altijd een blad dat past bij uw keuken.
Lees meer
Keramiek keukenbladen zijn enorm sterk, kleurvast, nagenoeg onderhoudsvrij en zorgen voor een luxe uitstraling van de keuken.
Lees meer
Composiet keukenbladen zijn een veelgekozen materiaal als werkblad voor in de keuken en is vaak net iets gunstiger geprijsd dan keramiek.
Lees meer
Graniet of natuursteen keukenbladen, zo u wilt, hebben altijd een uniek design omdat het op een natuurlijk manier gewonnen wordt.
Lees meer
Houten keukenbladen zijn fantastische sfeermakers in de keuken en het is tegelijkertijd een verantwoorde en duurzame keuze.
Lees meer
Glazen keukenbladen passen perfect in een moderne designkeuken én zijn enorm onderhoudsvriendelijk en hygiënisch in gebruik.
Lees meer
RVS keukenbladen zijn erg hygiënisch in gebruik en zorgen voor een robuuste en industriële uitstraling in een strakke en moderne keuken.
Lees meer
Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer