RVS keukenbladen

Robuust en industrieel

RVS keukenbladen

Rvs aanrechtbladen

RVS keukenbladen krijgen steeds meer voet aan de grond in de particuliere markt. Vanwege de hoge mate van hygiëne werden rvs keukenbladen veelal gebruikt in professionele keukens en instellingen. Doordat er tegenwoordig veel verschillende soorten rvs bewerkingen en randafwerkingen zijn bijgekomen, wordt het voor een steeds breder publiek een interessante keuze. Ook bij Keukenboer kunt u terecht voor een rvs keukenblad. Informeer direct naar de mogelijkheden of lees verder over de voor- en nadelen van rvs keukenbladen.

> Neem dan contact met ons op

In dit artikel meer over:

 • mogelijkheden voor rvs keukenblad
 • de voordelen
 • de nadelen
 • het onderhoud

Rvs aanrechtbladen

RVS aanrechtbladen geven een robuuste, stoere en industriële uitstraling aan uw keuken. Vooral in een strakke en moderne keukenstijl wordt er gekozen voor een rvs aanrechtblad. Doordat dit materiaal op maat kan worden gemaakt en bewerkt, kunt u dit blad helemaal naar uw wensen samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een heel dun werkblad van 4 mm voor een strakke benadering van uw keuken. Of juist liever voor een robuust aanrechtblad met een dikte van 2 cm, voor een extra stoere uitstraling. Er is veel mogelijk met een rvs aanrechtblad. Benieuwd naar de voor- en nadelen van dit blad?

Rvs keukenblad voordelen

De voordelen van een rvs keukenblad zijn een hoge mate van:

 • hygiene
 • waterdichtheid
 • hittebestendigheid
 • duurzaamheid

en RVS is in veel verschillende mogelijkheden en toepassingen te gebruiken.
Ook oogt het strak, helemaal met rvs randafwerkingen van keukenapparatuur wat wordt verwerkt in het rvs keukenblad. Denk aan de spoelbak, kookplaat en keukenkraan.

Rvs keukenblad nadelen

Rvs keukenbladen op maat

De nadelen van een rvs keukenblad zijn:

 • de gevoeligheid voor krassen
 • de kans op deukjes bij een dun blad
 • de nadrukkelijke aanwezigheid van vingerafdrukken

Rvs aanrechtblad schoonmaken

Een rvs aanrechtblad schoonmaken is eenvoudig als u de volgende tips in uw achterhoofd houdt. het grootste risico is natuurlijk het krijgen van krassen door gebruik van de schuurspons. Vermijd deze dan ook! Doordat het een glad oppervlak heeft, is het eenvoudig om dit met een ontvettende, zachte zeep water en een doek af te nemen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en ook rvs reinigers. Deze kunnen namelijk vlekken achterlaten op het blad.

Meer weten over RVS keukenbladen?

Wilt u meer weten over rvs keukenbladen? Of heeft u specifieke vragen of wensen voor uw keuken? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur.

Maak een afspraak

Andere keukenbladen bekijken?
composietkunststofgranietkeramiekhoutglas

Heeft u vragen over rvs keukenbladen?

Marijn of één van onze andere keukenadviseurs adviseren u bij uw keuze voor een nieuwe keuken, keukenblad of keukenapparatuur. Neem contact met ons op als u verdere vragen heeft.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer