Wat kost een keukenrenovatie?

Wat kost keukenrenovatie?

Wat kost een keuken renoveren? Benieuwd naar dit antwoord en het proces wat u kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Is uw keuken aan vervanging toe, maar u ziet op tegen hoge kosten? Overweeg dan om uw keuken op te knappen. Wij kunnen iedere keuken renoveren ongeacht het merk of de leeftijd ervan! We kunnen uw keuken voorzien van nieuwe deuren, het keukenblad vervangen of uw oude, slecht werkende, apparatuur vervangen voor nieuwe toestellen. Verander daarnaast niet alleen de uitstraling van uw keuken, maar ook het gebruikersgemak. Zo kunnen we uw keuken ook voorzien van extra lades en andere handige snufjes. Wij leggen u stap voor stap uit wat u kunt verwachten en beantwoorden uw vraag "Wat kost een keukenrenovatie?" ook in dit gesprek.

Keuken opknappen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wilt u uw keuken opknappen? Het is belangrijk dat u van tevoren een goed idee heeft wat u graag aan uw keuken wilt veranderen. Daarom adviseren we u hier vooraf goed over na te denken en eventueel een lijstje voor uzelf te maken om het samen te vatten.

Als volgende stap nodigen wij u uit in onze showroom. Hier kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en uw exacte wensen doorspreken voor het opknappen van uw keuken. Tevens kunnen wij in dit gesprek al een indicatie antwoord geven op de vraag "wat kost een keukenrenovatie in mijn situatie?". U kunt ook een afspraak inplannen met een van onze adviseurs, voor een bezoek bij u thuis. Als u dat liever wilt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Hoelang duurt het renoveren van een keuken?

Het werkelijke renoveren van een keuken duurt gemiddeld twee dagen. Hoe dit er in het proces uitziet is als volgt. Als u besluit de keuken door ons te laten renoveren, komen wij uw keuken zelf nameten zodat we exact de juiste maten hebben. Hierna gaan de deuren in productie, dit duurt ongeveer 3 weken. Aansluitend zal de afwerking bij u thuis plaatsvinden, wat gemiddeld 2 dagen in beslag neemt.

Tot de afwerkfase laten we de oude deuren hangen, zodat u zo lang mogelijk uw keuken kunt blijven gebruiken. Bovendien heeft u weinig tot geen stof in huis, omdat we de laatste voorbereidingen, zoals het boren van scharniergaten, buiten de deur doen. Hierna plaatsen wij de deuren vakkundig terug.

“Gemiddeld zijn slechts 2 dagen nodig om de renovatie te realiseren!”

Bestaande keuken opknappen? Ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bestaande keuken op te knappen? Net als bij een nieuwe keuken is ook bij een keukenrenovatie, de keuze enorm. Door ons grote assortiment en het feit dat we alle deuren op elke gewenste maat kunnen maken, geeft dit u de vrijheid om de stijl te kiezen die u voor ogen heeft. Wilt u de keuken een moderne look geven, of ziet u liever de keuken een landelijke uitstraling krijgen? Wellicht denkt u aan een greeploze keuken? Het is allemaal geen probleem voor Keukenboer.

Wat kost een keukenrenovatie u eigenlijk?

Keuken renoveren of nieuw

De kosten van een keukenrenovatie kunnen nogal uiteenlopen, het hangt namelijk af van de wensen die u heeft. Als u naast nieuwe deuren bijvoorbeeld ook nieuwe keukenapparatuur of een aanrechtblad wenst, kunnen de kosten voor keukenrenovatie snel oplopen. Kiest u voor meer of duurdere opties, kan het soms interessanter worden om toch te kijken naar een compleet nieuwe keuken. In ons advies aan u zullen wij dit vanzelfsprekend dan ook kenbaar maken.

Doorgaans is het wel zo dat renoveren interessanter is dan het vervangen van de keuken. Niet alleen bespaart u op het benodigde materiaal, maar ook brengt een totale vervanging vaak extra kosten met zich mee zoals installatiewerk en stuc-werkzaamheden.

Stap voor stap naar keukenrenovatie

  • Breng in kaart wat u graag wilt veranderen aan de huidige keuken
  • Kom langs bij ons in de showroom om de mogelijkheden te bespreken
  • Of plan een afspraak voor een advies aan huis
  • Laat u verrassen door de mogelijkheden
  • Geniet binnen de kortste keren van uw nieuwe keuken voor een fractie van de kosten

Keuken opknappen bij Keukenboer?

Heeft u interesse in het opknappen van uw keuken? Of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met ons op of kom gezellig een keer langs in de showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak
Renovatie keuken

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer