De perfecte keuken kopen

Een keuken koopt u niet dagelijks.
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

De perfecte keuken kopen

U heeft waarschijnlijk al genoeg ideeën over de stijl, de kleur en het budget. Toch zijn de keuzes dan alsnog oneindig. U wilt een keuken kopen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Keukenboer helpt u bij deze zoektocht en denkt graag met u mee.

Onze keukens zijn zo interessant geprijsd omdat het enkel modulair opgebouwde keukens zijn die wij verkopen. Daarbij gaan wij er vanuit dat u zelf uw keuken inmeet, voorbereid en monteert. Mocht u toch hulp nodig hebben? Dan kunnen wij enkele activiteiten tegen een meerprijs voor u regelen. Bekijk onze aanvullende services.

Maak vrijblijvend een afspraak

De opstelling en indeling van de keuken

Waarschijnlijk weet u al in welke ruimte de keuken komt te staan en heeft u ook al ideeën over de indeling. Wilt u graag een kookeiland of gaat u liever voor een grote eettafel? Het bepalen van de indeling is de eerste stap tijdens het kopen van een keuken. Heeft u voorkeur voor lades of heeft u toch liever meer keukenkastjes? De mogelijkheden zijn enorm, graag helpen wij u om de keuzestress weg te nemen. Daarom werken wij op transparante wijze met prijzen en mogelijkheden. Zo weet u binnen mum van tijd hoe uw nieuwe keuken eruit ziet en wat deze kost. Bij Keukenboer helpen wij u graag met het vinden van de ideale indeling van uw nieuwe keuken, zodat u straks kunt genieten van de ideale keuken.

De stijl van de keuken

Er zijn hele uiteenlopende keukenstijlen. Wilt u een landelijke keuken kopen of bent u meer van een strakke keuken? Het materiaal voor uw keuken is bepalend voor de uitstraling van de keuken. Gaat u voor hoogglans, mat of houdt u meer van natuurlijke materialen en kiest u bijvoorbeeld voor hout? Ontdek ons aanbod in de showroom in Etten-Leur.

Apparatuur in een keuken

Naast dat een keuken er mooi uit moet komen te zien, moet deze natuurlijk ook functioneel zijn. De juiste apparatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Gaat u voor inductie of kookt u liever op gas? Kiest u voor een combi-oven of toch liever voor een magnetron? Ook uw gezinssamenstelling kan bepalend zijn voor de keuze van de juiste apparatuur. Met een groot gezin loont het ook om te kijken naar het energieverbruik van uw apparatuur. De investering van zuinige apparatuur is over het algemeen wat kostbaarder, maar kan op de lange termijn vele malen voordeliger zijn.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
De perfecte keuken kopen

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!