Keuken specialist Etten-Leur

Al sinds 1961 een begrip in Brabant

Keuken specialist Etten-Leur

Zoekt u dé Keuken specialist Etten-Leur? Keukenboer is dé keuken specialist in Etten-Leur. Al sinds 1961 hebben wij ervaring in keukens en spelen wij in op de laatste keukentrends en ontwikkelingen. Of u nu een landelijke, strakke of moderne keuken zoekt, bij van Geloof Keukens vindt u de keuken die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op

Persoonlijk advies en eerlijke prijzen bij de Keukenspecialist!

Bij Keukenboer krijgt u nog echt persoonlijk advies. Bij ons geen grote nachtopeningen of dure koks die demonstraties geven, maar de beste keukens voor eerlijke prijzen. Zo bieden wij keukens aan voor elk budget.

Bij ons kunt u terecht voor allerlei smaken en budgetten. Van strak en modern tot landelijk en kleurrijk, wij hebben het voor u opgesteld in onze showroom. Doe inspiratie op en bekijk alle mogelijkheden van de keuken specialist in Etten-Leur in onze keuken showroom.

Ontdek de keukencollectie

“Als de keukendeur uw voordeur is!”

Kom langs bij de Keukenspecialist in Etten-Leur

Breng een bezoek aan de Keukenspecialist in Etten-Leur. Onze ruime showroom met meer dan 25 keuken opstellingen kunt u vinden aan de Pauvreweg 17 in Etten-Leur. Kom langs om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken of laat u vrijblijvend door ons adviseren. Of het nu gaat om een keukenrenovatie, een nieuwe keuken of inbouwapparatuur, de adviseurs van de keuken specialist in Etten-Leur begeleiden u graag met het gehele proces, van aankoop tot oplevering. Vraag ook gelijk naar de mogelijkheden om uw keuken te laten bezorgen en te monteren.

Maak een afspraak

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer