Keukenzaak Roosendaal

Al sinds 1961 gek op keukens

Keukenzaak Roosendaal

Zoekt u een goede keukenzaak in Roosendaal en omgeving? Op zo’n 18 km afstand van Roosendaal is Keukenboer in Etten-Leur gevestigd. Een nuchter Brabants familiebedrijf dat al sinds 1961 klanten helpt bij de aankoop of renovatie van hun keuken. Kortom; zoekt u Keukenzaak Roosendaal? Kom dan langs in onze showroom en doe inspiratie op of maak meteen een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar.

Maak een afspraak

Keukenwinkel Roosendaal

De keukenwinkel van Roosendaal en omgeving! In onze ruime showroom in Etten-Leur hebben wij een 8-tal keukenopstellingen met de meest voorkomende modules, om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Door onze jarenlange ervaring in keukenverkoop weten wij wat realistisch is en kunnen daardoor eerlijk en juist advies geven. Wilt u graag een kijkje nemen in onze keukenzaak?

Bekijk dan onze showroomkeukens

“Als de keukendeur uw voordeur is!”

Wij bedienen met onze Keukenzaak Roosendaal en omgeving

Wij bedienen met onze keukenzaak Roosendaal en omgeving. Benieuwd naar onze keukens in Etten-Leur? Kom eens een kijkje nemen bij Keukenboer. Doe inspiratie op, bekijk ons grote assortiment keukens of laat u adviseren over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u specifieke wensen? Deel deze met Marijn of één van onze mensen uit het team en wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer