AEG

Altijd onze tijd vooruit
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

AEG keukenapparaten

AEG keukenapparaten zijn een betrouwbare aanvulling in uw keuken. Met het complete aanbod van inbouwapparatuur biedt AEG alles voor uw keuken. Het aanbod van AEG keukenapparatuur bestaat uit ovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, magnetrons, vacuumlades, warmhoudlades, vaatwassers en diverse functionele accessoires.

AEG keuken

In onze keukenshowroom in Etten-Leur vindt u diverse keukenapparatuur van AEG. Hier kunt u de inbouwapparatuur in het echt bekijken. Wij demonstreren graag hoe de apparaten werken zodat u een goede keuze kunt maken. U kunt verrast worden van de mogelijkheden waar sommige apparaten mee zijn uitgerust.

Design en innovatieve technologie

AEG houdt zich al meer dan 130 jaar (1887) bezig met innovatieve technologie om keukenapparatuur nog slimmer te maken zodat het echt een toevoeging in uw keuken is. Vele innovatieve producten zijn op de markt gebracht. Het eerste elektrische fornuis werd in 1910 gerealiseerd en in 2013 werd de eerste sous vide-oven in vol formaat gelanceerd. Verschillende innovatieve producten zijn uitgebracht, bekijk voor een compleet overzicht de website van AEG.

AEG garantie

Kiest u voor AEG apparatuur in uw keuken? Vergeet dan niet uw apparatuur te registreren via aeg.nl. Bij gelijktijdige aanschaf van vier of meer inbouwapparaten van AEG heeft u recht op 5 jaar garantie.

Meer weten over AEG keukenapparatuur?

Wilt u graag meer weten over AEG keukenapparatuur? Of heeft u specifieke vragen over de werking van een AEG inbouwapparaat? Maak dan een afspraak via de website zodat wij alle tijd voor u hebben of kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij adviseren u graag.