Atag keukenapparatuur

We love to cook

Atag keukenapparatuur

ATAG Keukenapparatuur heeft een compleet assortiment aan keukenapparatuur. Als ATAG-dealer kunt u bij Keukenboer terecht voor ATAG kookplaten, magnetron, ovens, stoomovens, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines.

Wilt u direct meer weten over ATAG voor uw keuken? Maak dan een afspraak via de website en wij praten u binnenkort graag bij over de mogelijkheden van dit keukenapparatuur merk.

ATAG inductiekookplaat met afzuiging

Een van de laatste en meest innovatieve toevoegingen van de ATAG keukenapparatuur collectie is de inductiekookplaat met afzuiging. Geen afzuigkap meer in het zicht van uw keuken maar een afzuigmethode verwerkt in uw kookplaat. Diverse modellen bieden voor ieder wat wils op het gebied van koken. Van zwart tot matzwart en voorgeprogrammeerde kookfuncties is deze inductiekookplaat met afzuiging van toegevoegde waarde in uw keuken. Ontdek alle voor- en nadelen. Kom langs in de showroom in Etten-Leur en wij adviseren u graag.

ATAG wokbrander

Een ander populair item is de ATAG wokbrander. De MAGNA gaskookplaat met Fusion Volcano Wokbrander is erg gewild onder de kookliefhebbers die de voorkeur geven aan koken op echt vuur. De robuuste pitten zijn prominent aanwezig in uw keuken.

Meer weten over ATAG keukenapparatuur?

Wilt u graag meer weten over de keukenapparatuur van ATAG of goed voorgelicht worden over de bewuste keuzes voor de keukenapparatuur in uw (nieuwe) keuken? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur of maak direct een afspraak via onze website en wij zien u graag binnenkort.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer