Beko

Beko keukenapparatuur

Beko keukenapparatuur is een betaalbaar en betrouwbaar merk dat is uitgegroeid tot Europa’s favoriete merk van vrijstaande en inbouwapparaten in de keuken. Beko biedt een compleet aanbod aan keukenapparatuur. Voor alles binnen de categorieën koken, koelen en vriezen kunt u bij Beko terecht. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en ontdek de veelzijdige en betaalbare keukenapparatuur van Beko.

Beko dealer Etten-Leur

Keukenboer is officieel Beko dealer. Heeft u interesse in de keukenapparatuur of heeft u vragen? Vraag het gerust aan Marijn of een van de andere keukenadviseurs. In de showroom kunnen wij verschillende Beko apparaten demonstreren. Zo kunt u een goede keuze maken welke apparatuur u in uw keuken wilt!

Beko garantie

Kiest u voor de keukenapparatuur van Beko? Dan krijgt u standaard 2 jaar garantie. Maakt u de keuze uit de Beko Selective Line apparatuur? Registreer u apparaten dan via mybeko.nl en krijg geen 2 maar 5 jaar garantie op uw Beko apparatuur.

Beko en gezond leven

Beko wil nieuwe generaties gezonder laten leven met behulp van hun apparatuur. Zo hebben zij het initiatief genomen obesitas bij kinderen te bestrijden. Met de campagne #EatLikeAPro laten zij de gezondheidsvoordelen zien aan de hand van presentaties van topatleten.

Wilt u meer weten over Beko?

Heeft u vragen of wilt u graag een demonstratie van de Beko keukenapparatuur? Maak dan een afspraak via onze website en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Beko voor in uw keuken.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer