Etna keukenapparatuur

Betaalbare kwaliteit en Hollandse smaak

Etna keukenapparatuur

ETNA keukenapparatuur heeft al een lange weg afgelegd. Al meer dan 160 jaar is het Nederlandse bedrijf actief in de wereld van het fornuis. Ooit begonnen als ijzergieters en tegenwoordig biedt ETNA het complete assortiment aan keukenapparatuur. ETNA keukenapparatuur staat voor kwaliteit, goede service, betaalbare prijs en moderne functionaliteit dat past met het trendy Nederlandse design.

Bij Keukenboer in Etten-Leur kunt u terecht voor alle uiteenlopende keukenapparatuur van ETNA. Breng een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak via onze website.

ETNA kookplaten

ETNA is begonnen met gietijzeren fornuizen. Inmiddels bieden zij voor iedere kok wat wils. Van gas tot keramisch of inductie. Populair is de gaskookplaat met wokbrander. Maar inmiddels is ook de inductie kookplaat terrein aan het winnen in Nederland. Tiptoetsen en een kinderslotbeveiliging geven een zeker gevoel, met name in een huishouden met jonge kinderen. Ook heeft ETNA de hood-in-hob kookplaat met afzuiging in het assortiment. Betaalbaar en met koppelbare zones. Ontdek welk type kookplaat het beste bij u past en laat u adviseren door Marijn of een van de andere keukenadviseurs van Keukenboer.

ETNA koelkast retro

De ETNA retro lijn bestaat uit koelkasten die zijn voorzien van de modernste technieken in een retro jasje. Allen hebben ze een A++ of zelfs A+++ energielabel, erg zuinig dus. Een ETNA retro koelkast kan uw keuken net een andere uitstraling geven door zijn opvallende verschijning.

Meer weten over ETNA keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over ETNA keukenapparatuur of de fabrieksgarantie van 5 jaar die zij verstrekken? Kom langs in onze showroom of verzeker uzelf van een persoonlijk gesprek en maak alvast een afspraak via onze website.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer