Franke

Make It Wonderful

Franke kokend water kraan

De Franke kokend water kranen zijn een mooie toevoeging in uw keuken. Het gemak om binnen een handomdraai een kopje thee te zetten of uw pasta te koken is erg prettig. Maar wist u dat er meer mogelijkheden zijn met een Franke kokend water kraan?

Franke 6-in-1 kraan

De nieuwste uitvoering van de Franke keukenkraan is de 6-in-1 kraan. Deze multifunctionele keukenkraan zorgt voor sprankelend, gekoeld, gezuiverd en kokend water. Uiteraard naast de gebruikelijk koud en warm water functie van een keukenkraan. De Franke 6-in-1 kraan is een slimme kraan, met behulp van een app kunt u precies bijhouden hoeveel plastic flessen en CO2 uitstoot u heeft bespaard.

Naast de 6-in-1 kraan biedt Franke een compleet aanbod aan kokend water kranen. Zo kunt u kiezen uit de gekoeld en kokend water kraan, de gezuiverd en kokend water kraan en een kokend water kraan.

Over Franke

Franke bestaat al meer dan 100 jaar (1911) en legt zich sinds 1940 toe op innovatieve keukenproducten met een opvallend design. In 1976 zet Franke de eerste stappen buiten de Europeze grenzen en in 2011 is het bedrijf gevestigd in meer dan 40 landen wereldwijd. In 2019 is Floww kranen overgenomen door Franke en biedt het nu ook kokend water kranen aan.

Garantie op Franke kokend water kraan

Koopt u een Franke kokend water kraan? Dan krijgt u standaard 2 jaar garantie. Als u zich registreert via Franke.nl krijgt u 5 jaar garantie op uw keukenkraan. Zeker de moeite waard!

Meer weten over de kokend water kraan?

Wilt u meer weten over de kokend water kranen van Franke? Maak een afspraak via de website of kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij vertellen u er graag meer over.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer