Pelgrim keukenapparatuur

Maakt je keuken mooier en makkelijker
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Pelgrim keukenapparatuur

De lijn van Pelgrim keukenapparatuur bevat kookplaten, ovens, magnetrons, fornuizen, afzuigkappen, koel- en vrieskasten, vaatwassers en koffiemachines. Een compleet assortiment voor uw keuken. Als Pelgrim keukendealer bent u bij Keukenboer van harte welkom in onze showroom in Etten-Leur om kennis te maken met dit veelzijdige keukenapparatuur merk.

Pelgrim Hood in Hob

Vrijwel ieder keukenapparatuur merk heeft een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging in het assortiment. Zo ook de keukenapparatuur van Pelgrim. Pelgrim bracht de Hood-in-Hob uit. De slimme afzuiging in uw kookplaat. De belangrijkste voordelen zijn dat er geen afzuigkap meer in het zicht van uw keuken hangt. De kookplaat is voorzien van de laatste technieken waardoor koken extra makkelijk wordt. Daarbij is het gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal en geeft Pelgrim 8 jaar garantie.

Pelgrim gasfornuis

In 1931 werd Pelgrim opgericht waarbij het bedrijf zich vooral bezighield met de productie van fornuizen. Tot op de dag van vandaag is dat nog een van de gewilde producten uit het keukenassortiment van Pelgrim: het fornuis. Waar op een gegeven moment vooral gebruik werd gemaakt van het gasfornuis, bleef Pelgrim niet stil staan en ontwikkelde ook elektrische kookplaten. En uiteraard werd de complete keukenapparatuur lijn uitgerold waardoor Pelgrim een volwaardig merk is voor in uw keuken.

Meer weten over Pelgrim keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over de Pelgrim keukenapparatuur? Heeft u vragen over specifieke Pelgrim producten of wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken doornemen? Wij nodigen u uit in onze showroom in Etten-Leur. Ook kunt u vast een afspraak maken via de website zodat wij zeker weten alle tijd voor u hebben als u ons een bezoek brengt.