Siemens

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Intuïtieve bediening, tijdloos design en geavanceerde technologie: met keukenapparaten van Siemens is de toekomst begonnen voor koken en bakken. Met de huishoudelijke apparaten van Siemens weerleggen we continu de grens van wat mogelijk is.

De innovatieve technologie zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw keuken en meer tijd over houdt voor andere zaken. Of het nu gaat om het maken van een maaltijd, de vaat of het bakken van een lekkere taart. Continu verlegt Siemens de grens van het technisch haalbare om zo telkens weer te komen met nieuwe apparatuur waarbij duurzaamheid, gebruiksgemak, flexibiliteit en connectiviteit een belangrijke rol spelen.

Home is where your app is

Onder dit motto zijn steeds meer apparaten van Siemens met wifi en met elkaar te verbinden. Niet alleen kunt u via één centrale app op uw smartphone of tablet al uw apparaten bedienen, ook biedt Home Connect hulp bij technische problemen.

In de app kunt u overzichtelijk alle functionaliteiten van uw apparaten inzien en benutten. U kunt gebruik maken van stap-voor-stap instructies om het maximale uit de apparatuur te halen en het lange zoeken in handleidingen of de menu's verleden tijd is.

Ook laat Home Connect de apparatuur onderling met elkaar communiceren voor meer gebruiksgemak. Een goed voorbeeld hiervan is de automatische inschakeling op de juiste stand van de afzuigkap, zodra de kookplaat wordt ingeschakeld.

Meer weten over Siemens?

Heeft u een vraag over Siemens keukenapparatuur? Of wilt u graag uw keuken samenstellen met Siemens keukenapparatuur? Kom langs in onze showroom waar Marijn of één van onze verkopers u verder helpen.

Neem contact op
Keukenapparatuur siemens