Zanussi keukenapparatuur

Making life easy. Since 1916.
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Zanussi keukenapparatuur

Bent u op zoek naar Zanussi keukenapparatuur voor in uw keuken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Etten-Leur waar wij diverse Zanussi inbouwapparaten hebben staan. Marijn of één van de andere keukenadviseurs helpt u graag op weg bij het kiezen van de juiste Zanussi keukenapparatuur.

Breng een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak via onze website.

Zanussi dealer

Keukenboer is officieel dealer van Zanussi. Bij ons in de showroom kunnen wij diverse Zanussi apparaten demonstreren zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Uw Zanussi dealer in Etten-Leur en omgeving.

Assortiment Zanussi

Voor een complete set keukenapparatuur voor in uw keuken kunt u terecht bij Zanussi. Van Zanussi afzuigkappen tot kookplaten en van ovens tot vaatwassers. Een uitgebreid aanbod van betaalbare keukenapparatuur die het - u als thuiskok - eenvoudig maakt om de meest uitgebreide gerechten op tafel te serveren.

Italiaans ontwerp

Antonio Zanussi startte in 1916 met het ontwikkelen van innovatie keukenapparatuur. Allereerst Zanussi ovens gevolgd door het gasfornuis, de vaatwasser en de eerste koelkast met automatische ontdooiing. Inmiddels heeft Zanussi zich in de afgelopen 100 jaar ontwikkeld tot een solide leverancier van huishoudelijke en keukenapparatuur. Het onderscheidende element zit 'm vooral in het Italiaanse ontwerp.

Garantie op Zanussi apparatuur

Schaft u keukenapparatuur van Zanussi aan? Vergeet dan niet via de website van Zanussi uw producten te registeren. Dit geeft u extra voordelen. Denk aan een langere garantie maar ook tips en trucs voor het gebruik van apparaten.

Maak een afspraak in onze showroom

Meer weten over Zanussi keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over de keukenapparatuur van Zanussi? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u hebben, maak dan een afspraak via onze website.