Showroomkeukens Brabant

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Showroomkeukens Brabant

Wilt u showroomkeukens in Brabant bekijken? Betaalbare keukens van de beste kwaliteit vindt u in Etten-Leur, vlakbij Breda. Sinds 1961 zijn wij actief in de keukenbranche en bedienen iedereen in de omgeving Brabant die een nieuwe keuken wil of zijn keuken wil renoveren. Als familiebedrijf werken wij op een nuchtere en transparante manier. Bent u benieuwd? Kom het zelf ervaren in onze showroom.

Neem vrijblijvend contact op

Complete showroomkeukens in Brabant

Onze showroomkeukens in Brabant zijn van alle gemakken voorzien. De keukens zijn modulair opgebouwd waardoor u de prijs goed in de gaten kunt houden als u de keuken samenstelt. Wij communiceren graag zo transparant mogelijk zodat u weet wat u bij ons kunt verwachten.

En bij ons is de keukenmontage altijd gratis. Bent u een handige doe-het-zelver dan kunt u ervoor kiezen om de keuken zelf te monteren. Als beloning daarvoor krijgt u een flinke korting op uw nieuwe keuken. Benieuwd naar de collectie?

Ontdek onze keukencollectie

“Betaalbare keukens door transparantie in prijzen”

Marijn van Geloof

Alle keukenstijlen

Bij ons kunt u terecht voor alle keukenstijlen. In onze keukenzaak hebben wij uiteenlopende showroomkeukens staan. Van moderne tot landelijke keukens. En van industriële tot klassieke keukens. Uiteraard in verschillende opstellingen. Zo heeft u een goede indruk van de mogelijkheden. De kans bestaat dat uw droomkeuken in onze keukenzaak staat. Maar mochten uw wensen net iets afwijken, dan gaan we samen om tafel en ontwerpen uw ideale keuken.

Marijn van geloof

Keukens in Noord-Brabant

Onze keukens in Noord-Brabant kunnen wij zo interessant aanprijzen omdat het enkel modulair opgebouwde keukens zijn. Om het zo interessant mogelijk te maken, denken we graag mee. Kunt u zelf uw keuken inmeten, voorbereiden of monteren, dan scheelt dat behoorlijk. Mocht u toch hulp nodig hebben? Dan kunnen wij enkele activiteiten tegen een meerprijs voor u regelen. Bekijk onze aanvullende services.

Meer weten over Showroomkeukens Brabant?

Wilt u graag meer weten over onze showroomkeukens in Brabant? Of beter nog, wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom waar Marijn of één van onze teamleden u graag welkom heten. Direct een afspraak maken kan zodat wij zeker weten alle tijd voor u hebben!