Goedkope keukenkastjes

Alles onder één dak bij Keukenboer

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Goedkope keukenkastjes

Goedkope keukenkastjes zijn een essentieel onderdeel van elke keuken. Ze bieden niet alleen opbergruimte voor keukenbenodigdheden, maar dragen ook aanzienlijk bij aan de algehele uitstraling van de ruimte. Hier bespreken we de verschillende soorten keukenkasten en hun afwerkingen.

Bekijk voorbeeld keukens met prijzen

Soorten keukenkastjes

Op de markt zijn keukenkasten in grofweg drie categorieën te verdelen. Namelijk de voorraadkasten, kasten op maat en semi-custom kasten.

Voorraadkasten - Dit zijn voorgefabriceerde kasten die verkrijgbaar zijn in standaardafmetingen en afwerkingen. Ze zijn direct beschikbaar en kunnen uit de winkel of online worden gekocht. Voorraadkasten zijn een kosteneffectieve optie, maar ze passen mogelijk niet in alle keukenformaten en missen mogelijk enkele aanpassingsmogelijkheden.

Kasten op maat - Kasten op maat worden ontworpen en gebouwd om precies aan de specificaties van uw keuken te voldoen. Ze bieden een hoge mate van maatwerk, zodat u het materiaal, de afwerking, de stijl en de hardware kunt kiezen. Kasten op maat zijn duurder dan voorraadkasten, maar ze zorgen voor een perfecte pasvorm en een unieke uitstraling.

Semi-custom kasten - Deze kasten bieden een balans tussen voorraadkasten en kasten op maat. Ze zijn voorgefabriceerd zoals voorraadkasten, maar bieden meer aanpassingsmogelijkheden, zoals maataanpassingen, afwerking en hardware.

Goedkope complete keukens

Kies voor goedkope keukenkasten van Keukenboer

De keukenkasten van Keukenboer zijn afkomstig uit Duitsland en hebben een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder vindt u een paar redenen waarom u een goede keuze maakt, als u kiest voor de keukenkasten van Keukenboer.

  • De keukenkasten zijn voordat u ze ontvangt al in elkaar gezet. Hiermee is het dus geen compleet zelfbouw pakket. Eenvoudig om te monteren.
  • Op een klimaatvriendelijke manier worden de keukens geproduceerd.
  • Punto is een natuurliefhebber en daarom is er een brede keuze aan fronten van echt hout, volledig natuurlijk.
  • De 7 greeploze varianten bieden u maximale flexibiliteit en diversiteit bij het samenstellen van uw keuken
  • Hoge mate van comfort met de verschillende standaard corpusdieptes en -hoogtes. Voor een keuken die helemaal bij u past.
  • U heeft keuze uit honderden verschillende keukenfront kleuren. En een selectie daarvan - maar liefst 24 kleuren - zijn ook mogelijk om te kiezen voor de binnenzijde van uw kasten.
  • Hoogwaardige materialen worden toegepast voor deze Duitse keukens, zodat u er lang plezier aan beleeft.


Specifiek mag worden benoemd dat we veel waarde hechten aan groene keukens. Zo staat de reductie van CO2 uitstoot tijdens het productieproces hoog in het vaandel. Maar ook het behoud van de bossen, het gebruik van gerecycled hout, het zorgen voor gezonde werkomstandigheden en het gebruik maken van groene stroom, maken onze keukens een bewuste en duurzame keus. Kies voor een goedkope en complete keuken.

Bent u op zoek naar goedkope keukenkastjes?

Kortom, goedkope keukenkastjes zijn er in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Of u nu kiest voor standaard, op maat gemaakte of semi-aangepaste kasten, het is belangrijk om kasten te kiezen die passen bij uw behoeften en stijl en passen bij uw budget. Zo creëert u een functionele en mooie keuken waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Over Keukenboer

Keukenboer is uw overkoepelende keukenpartner. Kiest u voor Keukenboer? Dan kiest u voor duurzame en betaalbare keukens. In onze showroom in Etten-Leur vindt u een aantal prominente keukenopstellingen. Dit om het voor u overzichtelijk te maken en keuzestress te vermijden. Stuk voor stuk betaalbare en duurzame keukens. En leuk om te weten: We kiezen bijvoorbeeld voor een milieubewust alternatief voor traditioneel spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van éénjarige planten waardoor het hout in keukens met maar liefst 37% wordt gereduceerd.

We kunnen de keukens zo interessant aanbieden omdat we ervan uit gaan dat u de keukeninstallatie en -montage zelf regelt. Geen complete bouwpakketten, maar van te voren in elkaar gezette keukenkasten zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van uw nieuwe keuken.

Voor de meest betaalbare en kwalitatief goede keukens, komt u uit bij Keukenboer in Etten-Leur. Naast de Duitse kwaliteit keukenkasten - die vooraf gemonteerd worden zodat u niet uren in de handleiding aan het turen bent - bieden wij diverse services. Alles onder één dak om u op het gebied van keukens alles aan te kunnen bieden. Breng op vrijdag of zaterdag een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur en ontdek de mogelijkheden voor uw goedkope keukenkastjes.

Goedkope keukenkastjes

Meer weten over Keukenboer?

Wilt u graag meer weten over Keukenboer en dochter ondernemingen KeukenBladenConcurrent en KeukenDeurenConcurrent? Of beter nog, wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom waar we u graag welkom heten. Direct een afspraak maken kan zodat wij zeker weten alle tijd voor u hebben!