Woonkeuken

Iets voor u?

Wat is een woonkeuken?

Een woonkeuken is een keuken en woonkamer in één ruimte. Een multifunctionele en vooral gezellige plek in huis. Waar voorheen een zitje in de woonkamer werd gecreëerd en de keuken zich in een aparte ruimte bevond, wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie van beiden in een ruimte. Een woonkeuken neemt een prominente plek in, in uw huis en bestaat vaak uit een keukeneiland om gezellig omheen te staan, zitten en werken.

Bekijk keukencollectie

Woonkeukens

Met name in nieuwbouwwoningen zijn woonkeukens in opkomst. Een groot kookeiland dat in een grote ruimte wordt geplaatst waar voorheen eerder werd gekozen voor een grote familiebank. Maar wat is er dan ook gezelliger dan met de kinderen in één ruimte te vertoeven? Zij maken hun huiswerk en u zorgt voor een kop thee met lekker gebakken koekjes.

Woonkeukens bieden die mogelijkheid en zijn daarnaast multifunctioneel. Door van dezelfde keukenkasten ook wandkasten te laten maken, brengt het u niet alleen rust omdat het uit dezelfde materialen bestaat, het geeft ook de mogelijkheid om veel meer spullen op te bergen.

Woonkeuken inspiratie

Wilt u graag een paar inspirerende woonkeuken voorbeelden zien? Wij hebben er een aantal voor u gevonden. Zoals u ziet zijn het uiteenlopende stijlen, zo is er voor ieder type huis en ieders smaak wel een geschikte keuken samen te stellen.

Woonkeuken met kookeiland

Kiest u voor een woonkeuken? Denk dan van te voren goed na hoe u het voor zich ziet, waar u het liefste wilt koken. Is dat bijvoorbeeld in het keukeneiland? Zo heeft u zicht op de leefruimte. Of wilt u liever een kookzone tegen de muur. Zodat uw keukeneiland vrij blijft van apparatuur in het keukenblad. Een woonkeuken met kookeiland is heel gezellig, maar misschien niet altijd praktisch.

Is een woonkeuken iets voor u?

Heeft u een idee of een woonkeuken iets voor u is? Ga aan de slag met onze gegeven suggesties. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en stel uw ideale keuken samen.

Maak een afspraak

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer