Woonkamer en keuken in één ruimte

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Woonkamer en keuken in één ruimte

Steeds vaker kiezen mensen voor de woonkamer en keuken in één ruimte. Door een uitgebreid scala aan types kasten en kastinrichtingen hoeft u niet langer alleen de focus te leggen op uw keuken. Voor een mooi samenhangend geheel door heel uw woning kunt u de stijl van de keuken ook doortrekken in bijvoorbeeld uw bijkeuken of woonkamer.

Keuken bij woonkamer betrekken

Door uw keuken bij uw woonkamer te betrekken krijgt u meer rust en eenheid in uw interieur. Kies voor gelijke meubelen in uw woonkamer. Het is soms mogelijk om bijvoorbeeld specifieke kasten hiervoor te laten maken die gelijk zijn aan de keukenfronten. Zo kunt u denken aan een fraai televisiemeubel, boeken- en/of buffetkasten of een elegant dressoir.

Bijkeuken inrichten

Denk ook aan de bijkeuken inrichten. Met speciaal hiervoor ontwikkelde kasten zijn allerhande opties mogelijk. In uw bijkeuken kunnen we bijvoorbeeld een speciaal interieur maken, waarin u uw wasmachine en of droger kunt verbergen. Ook kunt u denken ook een verhoging voor deze toestellen en ruime kasten voor het opbergen van stofzuiger, strijkplank en allerlei andere toebehoren voor het schoonmaken. Zo loopt het interieur in de woonkamer en keuken in één ruimte over, maar geldt dat ook voor de inrichting van de bijkeuken.

Wilt u een harmonieuse uitstraling voor uw woonkamer en keuken in één ruimte?

De mogelijkheden zijn oneindig. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van wat er allemaal kan. Benieuwd wat we voor uw woning en interieur kunnen betekenen? Kom dan eens langs in showroom en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom
Keuken midden in woonkamer

Lees ook: