Nieuwe naam voor Van Geloof Keukens

Nieuwe naam voor Van Geloof Keukens: Keukenboer.nl lokt doe-het-zelvers

“Wij durven de naam te gaan gebruiken,” begint Marijn van Geloof trots. “Iedereen heeft het altijd al over de Keukenboer, nou dat zijn wij!” Het familiebedrijf aan de Pauvreweg in Etten-Leur verbreedde de afgelopen jaren al online het werkgebied. Maar nu verandert na 61 jaar ook de naam.

Zelf monteren om de kosten te drukken

“Natuurlijk blijven wij ook keukens monteren, maar we merken dat veel mensen ook steeds meer zelf willen installeren, om de kosten te drukken,” zegt Marijn. Het familiebedrijf verkoopt daarom al langer onder de namen Keukenbladen Concurrent en Keukendeuren Concurrent gericht online onderdelen. Vader en voormalig eigenaar Ad verzorgt de bezorging.

Ontdek meer over ons
Nieuwe naam van geloof keukens

Marijn merkt dat mensen steeds meer zelf gaan doen. Maar na al dat eigen werk is een degelijke keuken natuurlijk ook fijn. “Wij verkopen ook keukenkastjes, die brengen we dan gemonteerd naar je toe. Door de lijmverbinding krijg je een compleet, degelijk product.” De winst voor de consument zit ‘m dan vooral in de kosten van de montage. “Door de focus meer op doe-het-zelf te leggen, wordt het installeren van een nieuwe keuken een stuk interessanter.”

Ontdek er meer over en breng een bezoek
Duurzame budget keuken

Duurzame budget keukens

Bijzonder zijn ook de milieuvriendelijke kastjes in de zaak. Ze bestaan niet enkel uit hout, maar ook uit 1-jarige gewassen zoals maïs. Zo kan de gebruikte grond jaarlijks grondstoffen leveren, met hout lukt dat niet. “De kwaliteit en stabiliteit van de kastjes is net zo goed,” legt Marijn uit. “Alleen de producten zijn veel minder zwaar. Dat maakt het vervoer ook een stuk duurzamer, omdat er minder brandstof nodig is voor de vrachtwagen.”

“Een eenvoudige keuken is een slimme keus”

De traditionele keukenverkoop gaat natuurlijk ook gewoon door. Voor het beste persoonlijke advies maak je het best een afspraak. Zo hoef je niet te wachten en heeft de Keukenboer alle aandacht voor jouw nieuwe keuken.

Maak een afspraak en kom langs of neem contact op

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer