Keukenbladenconcurrent

Eenvoudig te bestellen en monteren kunststof keukenbladen
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens
Keuken Bladen Concurrent nl

KeukenBladenConcurrent

Geen keukenblad is hetzelfde, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden we maatwerk keukenbladen tegen een verrassend interessante prijs. Onder het dak van Keukenboer, valt ook KeukenBladenConcurrent.nl. Snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad samen met onze ontwerptool.

Ga naar KeukenBladenConcurrent.nl >

Kunststof keukenbladen op maat

Onze kunststof keukenbladen op maat zijn gemaakt van multiplex. Hierop is een slijtvaste toplaag aangebracht. Een keukenblad heeft een standaarddiepte van 60 cm. Uiteraard zijn andere diepte maten ook mogelijk tot een maximum van 120 cm.

Heeft u een specifieke maatvoering en bent u benieuwd of wij dit voor u kunnen produceren? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we u helpen aan een betaalbaar kunststof keukenblad op maat.

Ga direct naar KeukenBladenConcurrent.nl

Randafwerking

Wilt u graag een keukenblad met een waterkering of liever een rechte hoek waarbij het blad iets wordt opgedikt? Bekijk de mogelijkheden over onze randwerking modellen op de site. Of kies het direct in de ontwerptool.

Accessoires en uitsparingen

In de shop van keukenbladenconcurrent kunt u ook allerlei accessoires en montagemateriaal bestellen om de klus in één keer te klaren. Denk aan spoelbakken, keukenkranen, kookplaten, achterwanden, bodemrekken en montagemateriaal.

Om dit op de juiste manier te kunnen monteren kunt u van te voren aangeven dat u bijvoorbeeld een uitsparing voor uw spoelbak, keukenkraan en/of kookplaat wilt.

“Binnen 3-5 weken op plaats van bestemming”

Keukenbladenconcurrent

Keukenboer

Keukenbladenconcurrent is onderdeel van Keukenboer. Kiest u voor Keukenboer? Dan kiest u voor duurzame en betaalbare keukens.

In onze showroom in Etten-Leur vindt u een aantal prominente keukenopstellingen. Dit om het voor u overzichtelijk te maken en keuzestress te vermijden. Stuk voor stuk betaalbare en duurzame keukens. En leuk om te weten: We kiezen bijvoorbeeld voor een milieubewust alternatief voor traditioneel spaanplaten. Er wordt gebruik gemaakt van éénjarige planten waardoor het hout in keukens met maar liefst 37% wordt gereduceerd.

We kunnen de keukens zo interessant aanbieden omdat we ervan uit gaan dat u de keukeninstallatie en -montage zelf regelt. Geen complete bouwpakketten, maar van te voren in elkaar gezette keukenkasten zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van uw nieuwe keuken.

Kunststof keukenblad samenstellen

Mocht u toch wat hulp kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de uitwerking van een keukenontwerp, installatietekening of aanvullende keuken services? Dan is dit meestal bespreekbaar en tegen een meerprijs voor u te regelen.

En naast de complete keukens van Keukenboer, zijn ook keukendeurenconcurrent.nl en keukenbladenconcurrent.nl onderdeel van Keukenboer. Met een shop-in-shop van beiden, worden in de showroom de verschillende mogelijkheden qua afwerking en kleuren getoond. Zo kunt u kiezen welke kleur keukenblad of keukendeuren u graag wilt bestellen. Is de bestelling geplaatst? Dan mag u binnen 3-5 weken uw materialen verwachten.

Ga aan de slag en bereken uw keukenblad

Meer weten over KeukenBladenConcurrent?

Wilt u graag meer weten over KeukenBladenConcurrent? Of beter nog, wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom waar we u graag welkom heten. Direct een afspraak maken kan zodat wij zeker weten alle tijd voor u hebben!