Vlakscherm afzuigkap

Uitschuifbare afzuiging

Vlakscherm afzuigkap

Vlakscherm afzuigkap aeg

Minimalistisch, gemakkelijk in gebruik en passend in iedere bovenkast van uw keuken. Een vlakscherm afzuigkap wordt op een eenvoudig manier in de bovenkast verwerkt waardoor dit zeker geen blikvanger in uw keuken is. Van eenvoudige uitvoering tot vlakscherm afzuigkap met verlichting.

Bediening vlakscherm afzuigkap

Bediening afzuigkap

Voordat u gaat koken trekt u de uitschuifbare afzuigkap uit en de kap start automatisch met het afzuigen van kookdampen en -luchten. Bent u klaar met koken? Dan klapt u de uitschuifbare afzuigkap weer in en is deze uitgeschakeld. Super simpel en heel effectief.

Op de kap is het mogelijk om verschillende afzuigstanden te kiezen. Voor het koken van een eitje kiest u voor de laagste stand en voor het bakken van speklappen de hoogte stand. U kunt dit zelf eenvoudig regelen met de standen op de kap.

Vlakschermafzuigkap in bovenkast

Heeft u een smalle bovenkast van 30 cm diep? Ook daarvoor is een vlakschermafzuigkap een uitkomst. Door de uitschuifbare afzuigkap is de capaciteit van de kap ruim voldoende zodra deze is uitgetrokken en vangt alle kookluchten op.

Vlakscherm afzuigkap en luchtafvoer

Voordat u besluit welke afzuiging u kiest is het goed om te weten hoe de lucht moet worden afgevoerd. Er zijn drie mogelijkheden; luchtafvoer, recirculatie of een centraal afzuigsysteem. Voor die laatste heeft u een motorloze afzuigkap nodig.

Veelal wordt er gebruikt gemaakt van een luchtafvoer naar buiten. De afzuigkap is voorzien van een motor waarmee kookgeuren via een afvoerslang naar buiten worden afgevoerd.

Populair zijn ook de recirculatiesyseem afzuigkappen. Met behulp van een vet- en koolstoffilter worden kookluchtjes gereinigd en schoon de ruimte in geblazen. Het koolstoffilter heeft een bepaalde gebruiksduur en moet daarna worden vervangen om te waarborgen dat er schone lucht kan worden geproduceerd.

Vlakscherm afzuigkap

Meer weten over een vlakscherm afzuiging?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een vlakscherm afzuigkap? Of wilt u een nieuwe keuken uitzoeken en daarbij een passende afzuiging kiezen die eenvoudig is in gebruik?

Breng een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw keuken, inclusief bijbehorende afzuiging.

Maak een afspraak

Andere afzuigkappen bekijken?
inbouw afzuigkapeiland afzuigkapwandafzuigkap

Heeft u vragen over afzuigkappen?

Marijn of één van onze andere keukenadviseurs adviseren u bij uw keuze voor een nieuwe keuken, keukenblad of keukenapparatuur. Neem contact met ons op als u verdere vragen heeft.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer