Beko tot 10 jaar garantie!

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Beko garantie service

De Beko garantie service geeft zekerheid bij de aanschaf van uw nieuwe Beko keukenapparatuur. Beko geeft namelijk 5 jaar garantie op alle keukenapparatuur. Maar met de lancering van de Prosmart Inverter Motor krijgt u zelfs 10 jaar fabrieksgarantie op de motor.

Pro-Smart

ProSmart Inverter Motor

De nieuwe technologie voor de motoren van Beko zorgt ervoor dat uw vaatwasser twee maal stiller is in vergelijking tot andere vaatwassers. Ook is de motor zo ontworpen dat het u veel energie bespaard en daarmee uw steentje bijdraagt aan het milieu.

De efficiënte motor kan bovendien niet alleen gebruikt worden in uw vaatwasser, maar u kunt ook voor een afzuigkap met de ProSmart Inverter Motor. Afzuigkappen zullen tot 65% minder energie verbruiken en zijn tot 3 keer stiller in vergelijking met andere afzuigkappen.

Nieuwe Beko vaatwasser of afzuigkap nodig?

Bent u toe aan een nieuwe Beko vaatwasser of afzuigkap? Kom dan langs in onze showroom om een nieuw apparaat uit te zoeken en ontvang 5 jaar fabrieksgarantie op het apparaat en zelfs 10 jaar fabrieksgarantie op de motor.

ProSmart Inverter Motor technology

Inverter

ProSmart Inverter Motor technology, hoe werkt dat? In de traditionele motor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde koolborstels. Dit zijn kleine grafietblokjes die in een motor worden gebruikt voor de stroomtoevoer. De koolborstels zitten hierbij op het vaste - niet bewegende gedeelte van de motor - en zorgen voor het overbrengen van de stroom naar de ronddraaiende as. Door middel van een drukveertje worden de grafietblokjes tegen de contacten op de as gedrukt.

Het gebruik van koolborstels heeft een aantal nadelen. Zo verslijten ze door het fysieke contact wat nodig is. Ook zorgen ze hierdoor voor een minder efficiënte stroomoverdracht en door de wrijving is er sprake van meer geluid.

De ProSmart Motor werkt met magnetische contacten, waardoor de koolborstels niet meer nodig zijn. De draaiing van de motor is exact te regelen, er is geen wrijving, dus minder geluid en bovenal wordt er minder energie verspilt. Zo worden energiescores tot A+++ behaalt!

Meer weten over de Beko garantie of ProSmart Inverter Motor?

Heeft u verdere vragen of de unieke Beko garantie? Of wilt u graag nog iets meer weten over de mogelijkheden van de ProSmart Inverter Motor? Neem dan contact met ons op of kom gezellig een keer langs in de showroom.

Maak een afspraak
Beko garantie

Lees ook: