Duurzame keukens

Duurzame keukens

Heeft u interesse in duurzame keukens? Ontdek dan de keuken mogelijkheden bij Keukenboer.

We worden ons steeds bewuster van het milieu en de impact die wij, als maatschappij, hebben op onze natuur. Steeds meer leveranciers houden zich met dit thema bezig. Daardoor kiest u bewust of onbewust voor materialen die beter zijn voor het milieu. Wilt u zelf graag het verschil maken? Kies dan voor een Greenline keuken. Wij leggen u graag uit wat dit betekent en wat u daarvan mag verwachten.

“Van Geloof gaat voor groen!”

Greenline_logo

Greenline made by Biobard

De nieuwe Greenline keukens, zetten de eerste stap in ecologisch verantwoord produceren van keukens. Hoe dit wordt gedaan? Door gebruik te maken van het innovatieve BioBoard materiaal.

BioBoard is een product dat de traditionele houtvezelplaat vervangt. Voor de productie van BioBoard, is 37% minder hout nodig; hierdoor sparen we onze bossen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van snelgroeiend mais en andere éénjarige planten. BioBoard is PEFC-gecertificeerd.

BioBoard maakt het verschil, zeker ecologisch en economisch. Daarentegen zijn de toepasbaarheid, kwaliteit en functionaliteit hetzelfde als bij traditionele houtvezelplaat.

Meer weten over duurzame keukens?

Wilt u graag meer weten over duurzame keukens? Of heeft u specifieke vragen over Greenline? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag kennis maken met dit milieuvriendelijke materiaal.

Neem vrijblijvend contact op

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer