Huis verkopen, keuken opknappen!

Huis verkopen? Keuken opknappen!

Staat uw huis al langere tijd te koop? Of bent u van plan uw huis te koop te zetten? Wij kunnen u helpen uw huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers door uw keuken op te knappen.

Verbouwing keuken

Kosten verbouwing keuken

Hoe dan? Woningen met een keuken die up-to-date is worden op Funda meer bekeken, waardoor potentiële kopers ook eerder over gaan tot het doen van een bezichtiging en de kans tot de verkoop van het huis aan een potentiële koper ook groter is.

Het hebben van een keuken die in goede staat verkeerd en er up-to-date uit ziet is tegenwoordig steeds belangrijker. In tegenstelling tot vroeger vervangt niet meer iedereen direct de keuken bij het betrekken van een nieuwe woning. Het hebben van een keuken die er dus op-en-top uit ziet is ontzettend belangrijk voor het goed kunnen verkopen van uw huis. Overweeg een verbouwing van uw huidige keuken. Kleine inspanningen kan grote meerwaarde hebben voor de uitstraling.

Kosten verbouwing keuken

Bij het idee van kosten voor de verbouwing van uw huidige keuken kan u gaan twijfelen. Maar wij kunnen u zeer waarschijnlijk verrassen door met een relatief klein budget een grote verandering te realiseren. Een frisse uitstraling van uw huidige keuken die ten goede zal komen bij de verkoop van uw huis.

Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?

Samen met u kunnen we kijken wat de beste opties zijn voor de keuken gericht op de beschikbare ruimte en de hedendaagse wensen van de gemiddelde keukengebruiker. Op basis daarvan kunnen wij u ook nader adviseren om te kijken naar een nieuwe keuken of eventueel uw huidige keuken te renoveren.

Een belangrijk stuk in de ontwerpfase is de keuze van materialen en apparatuur. Uw woning heeft een bepaalde waarde, wat voor keuken mag je verwachten in een huis van die waarde?

Meer weten over uw huis verkopen en uw keuken opknappen?

Benieuwd hoe we u keuken voor potentiële kopers aantrekkelijker kunnen maken door uw keuken op te knappen? Kom dan in onze showroom kijken naar de mogelijkheden, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem vrijblijvend contact op
Huis verkopen keuken opknappen 2

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer