Slim huishouden

Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Slim huishouden oftewel domotica in uw huis? De apparatuur in de keuken bedienen vanaf uw smartphone of smart home hub is de nieuwe manier van slim gebruik maken van uw keuken.

Laat de app op uw smartphone het juiste programma voor uw vaatwasser kiezen of kijk in de supermarkt wat er nog in de koelkast staat. Bijna thuis? Laat uw oven alvast voorverwarmen. Dit zijn slechts een aantal simpele voorbeelden die tot uw beschikking staan met digitaal verbonden apparaten voor een slim huishouden.

Slimme koelkast

Een slimme koelkast is wellicht al langer bekend. Middels een camera kijken wat u in de koelkast heeft staan of slimmer nog, uw producten die op zijn worden automatisch toegevoegd in uw supermarkt-app. Maar niet alleen de koelkast wordt slim. Met de intelligente software van nu wordt koken u bijzonder makkelijk gemaakt. Zo kiest u eenvoudig wat u wilt eten en stapsgewijs wordt u geholpen met het bereiden van uw gerecht. Niet langer hoeft u alle ingewikkelde menu's door te lopen om uw oven op de juiste stand in te stellen, maar met een druk op de knop wordt uw oven volledig ingesteld.

Slimme keuken

Een slimme keuken helpt u in het dagelijks leven. Hoe vaak bent u te laat met het verschonen van de vet- en/of koolstoffilters? Is de vaatwasser al klaar? Hoe lang moet het eten nog in de oven? Moet het zout van mijn vaatwasser al worden aangevuld? Deze vragen zijn verleden tijd en u kunt met een gerust hart andere taken in het huishouden gaan doen, terwijl uw apparatuur de rest doet. Dit omdat u automatisch een melding van uw apparatuur krijgt zodra er iets is.

Omdat u overzichtelijk uw apparatuur kunt aansturen, kunt u er ook optimaal gebruik van maken uw slimme keuken. Zo kan bijvoorbeeld de afzuigkap met de kookplaat communiceren waardoor automatisch de beste afzuigsnelheid wordt gekozen. En kunt u met Easy Start voor de vaatwasser eenvoudig het beste reinigingsprogramma kiezen en starten.

Smart Home Service

Slim huis

Niet alleen in het dagelijks gebruik, maar ook bij onverwachtse problemen met uw apparatuur is wachten op een monteur verleden tijd. In overleg met de Smart Home Service kunnen zij op afstand mogelijk reeds vaststellen wat de problemen zijn en met een update van de software het probleem al verhelpen. Mocht blijken dat een onderdeel vervangen moet worden, kunnen zij gerichter een monteur aansturen en reeds het juiste onderdeel meegeven, waardoor in nog meer gevallen de problemen na een eerste servicebezoek reeds zijn opgelost.

Huis slimmer maken

Uw huis slimmer maken is de toekomst. Dit is dan ook de reden dat er steeds meer oplossingen worden geboden in deze markt die nauw met elkaar samenwerken. Met een slim apparaat krijgt u toegang tot dit unieke netwerk en kunt u uw keukenapparatuur ook met andere apparaten laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan applicaties voor energiebeheer, spraakbesturing of zelfs uw verlichting.

Slimme keukenapparatuur kopen?

De mogelijkheden zijn enorm. Dat blijkt wel uit de vele oplossingen die reeds verkrijgbaar zijn. Til het dagelijks gebruik van uw keuken naar een hoger niveau en maak het nu zo tijdbesparend, efficiënt en comfortabel als u wil. Slim huishouden inrichten voor uw keuken? Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw keuken!

Kom langs in onze showroom

Lees ook: