Bokmerk

Keuken achterwanden

Aluminium keuken achterwanden

Bokmerk achterwanden zijn speciaal voor de keuken ontwikkelde achterwanden gemaakt van aluminium. De keukenachterwand kan tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt en is in tal van kleuren leverbaar.

Persoonlijke twist

Deze achterwand voor keuken is in vele kleuren leverbaar. U kunt kiezen uit de standaard RAL kleuren en zijn er verschillende metallic kleuren en kleuren met hamerslag. Niet uw keuze er bij? Ook een kleur naar eigen samenstelling is leverbaar

Vele voordelen

De eigenschappen van een Bokmerk achterwand zijn ideaal voor het gebruik als achterwand in de keuken. De achterwanden zijn van aluminium wat ze zeer stevig maakt en onbreekbaar. Daarnaast zijn ze voorzien van een beschermende coating, waardoor vuil en water worden afgestoten en een fingerprint proof toplaag ontstaat. Deze achterwand voor keukens is hittebestendig en kras-, slag- en zeer slijtvast.

Ook voor renovatie

Uitgekeken op de tegels of ander type achterwand van uw bestaande keuken? Ook dan is een Bokmerk achterwand een ideale oplossing. Door de dikte van slechts 3 mm, is deze keukenachterwand eenvoudig over de bestaande wandbekleding heen te plaatsen

Meer weten over Bokmerk achterwanden?

In onze keukenshowroom in Etten-Leur hebben wij naast een uitgebreid assortiment van kleursamples ook altijd een opstelling met een Bokmerk achterwand opgesteld staan. Benieuwd geworden? Kom een kijken in onze showroom en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze andere merken?

puntoreginoxAEG

Bokmerk-kleuren

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We staan u graag te woord in onze showroom om uw keukenwensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring en ruime aanbod kunnen wij ongetwijfeld uw droomkeuken realiseren!

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer