Reginox spoelbakken

De kroon op uw keuken

Reginox spoelbak

Bent u op zoek naar een Reginox spoelbak voor in uw keuken? Bij Van Geloof keukens kunt u terecht voor alle typen Reginox spoelbakken. Van gekleurd tot RVS en van graniet tot keramische spoelbakken. Naast het design kunt u natuurlijk kiezen voor een kastmaat, inbouwmethode, vorm en extra functionaliteiten.

Breng een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak via onze website.

Reginox dealer

Keukenboer is officieel dealer van Reginox. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Kom langs in onze showroom om de collectie van Reginox te bekijken. Heeft u speciale wensen zoals een gekleurde spoelbak gecombineerd met een bijpassende keukenkraan? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom langs en ontdek het assortiment

Populaire reginox spoelbakken

Heeft u interesse in een van de populaire spoelbakken zoals New York, Miami of misschien Ohio? Reginox biedt diverse modellen spoelbakken. Van dubbele spoelbakken tot handige accessoires zoals een restenbakje of bodemrek. Veel accessoires zijn in meerdere kleuren uitgevoerd waardoor dit mooi matcht met uw spoelbak en keukenkraan.

Gekleurde spoelbak

De gekleurde spoelbakken zijn verkrijgbaar in twee typen. De Miami-serie bestaat uit een PVD coating (Physical Vapour Deposition). De rvs spoelbakken en kranen worden behandeld met de PVD-techniek waardoor de kleuren gun metal, copper of gold ontstaan.
Het andere type zijn Regi-color spoelbakken. Dit zijn metallic of parelmoer afgewerkte spoelbakken. Een minder gevoelige trendkleur, maar wel erg mooi en geeft uw keuken net dat beetje extra. Regi-Color spoelbakken zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Arctic White, Midnight Sky, Sahara Sand en Atomic Grey.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw keuken!

Maak een afspraak

Maak uw keuken compleet met deze merken:

bokmerkpuntoAEGSiemens

Voordelige keukendeuren of keukenbladen bestellen?

keukendeurenconcurrent.nl
keukenbladenconcurrent.nl

Meer weten over Reginox?

Wilt u meer weten over Reginox spoelbakken? Heeft u vragen of wilt u deze spoelbak graag in uw keuken plaatsen? Maak een afspraak via de website zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van gedegen keukenadvies.

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer