Onze maatregelen i.v.m. coronavirus

Onze maatregelen i.v.m. coronavirus

Om gehoor te geven aan de maatregelen die zijn genomen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben ook wij onze maatregelen genomen. Wij zijn gewoon geopend, wel moet u vier uur van te voren een bezoek op afspraak maken. Daarnaast blijven we open op afstand, namelijk via (video)bellen. Ook hiervoor is het nodig om een afspraak te maken, zodat we voor u een tijdsblok kunnen reserveren.

Alternatieve mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor uw keuken? Dan kunnen wij een afspraak plannen voor video-bellen. Via online services zoals Skype, FaceTime, WhatsApp of Google Hangout helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor het inplannen van uw keukenafspraak.

Meer weten over Videobellen

Montage:

  • Wij overleggen met u - voordat wij bij u langskomen - of wij welkom zijn.
  • Uit voorzorg schudden wij geen handen.
  • Bewaar afstand tot de monteur.
  • Herkent de monteur bij binnenkomst ziekteverschijnselen? Dan zal hij vertrekken en wordt er contact met u opgenomen om de afspraak naar een later moment te verplaatsen.
  • Komen wij bij u langs om te monteren of voor een servicebezoek maar heeft u ziekteverschijnselen en/of koorts of twijfelt u hieraan? Dan vragen wij u om de afspraak te verplaatsen.

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer