Videobellen met Keukenboer

Afspraak via videobellen

Een nieuwe keuken kopen tijdens deze bizarre tijden lijkt een uitdaging. Maar bij Keukenboer bieden wij u graag de mogelijkheid om uw keukenwensen te realiseren. Tijdens de lockdown is onze keukenshowroom fysiek gesloten. Op afspraak kunnen wij met u videobellen, zodat u niet stil hoeft te zitten. Maak hiervoor van te voren een afspraak. Dit kan via onze website of stuur een mailtje of bel op ons: 076-5037948. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Videobellen met Keukenboer

Graag plannen wij een afspraak voor videobellen. Dit kan met de bekende technologieën zoals WhatsApp, Skype, FaceTime of Google Hangouts. Tijdens deze sessie spreken wij uw wensen en voorkeuren door, zoals wij dit normaal gesproken op de zaak doen. Aan de hand van deze intake gaan wij aan de slag met een passend keukenvoorstel.

Wilt u graag een afspraak maken? Plan dan een afspraak met ons in via de website.

Maak een afspraak
Videobellen

Heeft u andere vragen?

Heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Lees ook:

Uw overkoepelende keukenpartner

Onderdeel van keukenboer

Wilt u snel schakelen? Stel uw kunststof keukenblad op maat simpel samen met de online tool. Wij bieden maatwerk en het is verrassend goedkoop.

Lees meer

Onderdeel van keukenboer

Een betaalbare metamorfose voor uw keuken? Stel uw nieuwe keukendeuren op maat samen met de online tool. Verrassend voordelig en makkelijk.

Lees meer