U-keuken

Ideale keukenruimte benutting
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

U-keuken

U keuken met bar

Een u-keuken is vaak de ideale benutting van uw keukenruimte. Een u-keuken wordt zo genoemd omdat het de vorm van een u aanneemt. De drie rechte keukenelementen die aan elkaar zijn verbonden, vormen een u. Wilt u graag dit type keuken? Kom dan meer te weten over dit type keuken op deze pagina.

Neem contact op

Een u-keuken biedt voldoende opbergruimte. Is het een keuken die aan alle zijden tegen een muur wordt geplaatst, dan kunt u zelfs nog overwegen om te kiezen voor bovenkasten. Ook meerdere apparaten kunt u gemakkelijk kwijt, waardoor u geniet van een luxe en letterlijk veelzijdige keuken.

Voorbeeld van u-keukens

Bent u benieuwd naar voorbeelden van u-keukens? Wij hebben een paar voorbeelden voor u in de galerij geplaatst. Dit om inspiratie op te doen en te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn voor dit type keukenopstelling.

Bezoek onze showroom
U keuken met eiland

u-keukens met bar

Een populaire keukenopstelling zijn de u-keukens met bar. Ook wel u-keuken met schiereiland genoemd. Vaak gaat het om een hoge kastenwand en twee lage rechte delen waarbij één recht keukenelement los van de muur staat waardoor er een bar of schiereiland ontstaat.

Door te kiezen voor een afwijkend keukenblad, bijvoorbeeld een ander materiaal of andere kleur, ontstaat er een sfeervolle bar met plaats voor barkrukken.

Keuken met raam

Heeft u een raam in uw keuken? Kies dan voor een hoekkeuken of u-keuken waarbij het rechte deel onder uw raam doorloopt. Zo heeft u de optimale benutting van de ruimte én heeft u een fijn uitzicht naar buiten toe.

Woonkeukens

Meer weten over dit type keuken?

Ontdek onze modulaire opbouw van keukens en de transparante prijzen. Zo kunt u heel eenvoudig en zeer betaalbaar een nieuwe keuken samenstellen. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur.

Maak een afspraak

Meer weten over andere keuken opstellingen?
HoekkeukenParallel keukenRechte keukenKookeiland

Meer weten over u-keukens?

Wilt u meer weten over u-keukens? Neem dan contact met ons op.