Hoekkeuken

De ideale keukenopstelling
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens
Hoekkeuken

Hoekkeuken

Een hoekkeuken samenstellen die aan uw smaak en wensen voldoet? Wat is handig om te weten over deze keuken? Wij nemen het met u door, zodat u zonder te veel keuzestress, uw hoekkeuken samenstelt.

Neem contact op

De ideale opstelling

Natuurlijk heeft alles te maken met smaak en mogelijkheden. Over het algemeen is de hoekkeuken een ideale opstelling als u veel opbergruimte wilt én gemakkelijk alles bij de hand wilt hebben tijdens het koken. De keukendriehoek is cruciaal voor een prettig gebruik van uw keuken.
Er zijn een aantal handige oplossingen voor de hoek(en) van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een carrouselkast, Le-Man-kast, een halve carrousel, een magic corner of planken. Dit om optimaal gebruik te maken van de ruimte die in de hoeken aanwezig is.

Voordelen van een hoekkeuken

  • optimale benutting van de ruimte - bijvoorbeeld door een carrouselkast in de hoek
  • gebruiksvriendelijke keuken doordat de keukendriehoek eenvoudig toe te passen is
  • is er een raam in de ruimte? Dan kan een hoekkeuken hier eenvoudig omheen worden geplaatst en geniet u van natuurlijk daglicht in de keuken
  • te realiseren in een kleine en grote keukenruimte
  • maximale benutting van de keukenruimte

Complete hoekkeuken

Een complete hoekkeuken, met keukenapparatuur, mooi keukenblad en misschien een paar bijpassende wandplanken? Keukenboer denkt met u mee en biedt het voor u aan. Om de keuken zo interessant geprijsd mogelijk te houden, bieden wij de keukens aan zonder montage.

Hoekkeuken met bar

Een hoekkeuken met bar is een mooie en vaker gekozen aanvulling van uw keuken. Door een paar barstoelen aan te schuiven heeft u een gezellig bar in de keuken. Hier kunnen uw kinderen bijvoorbeeld aanschuiven terwijl u aan het koken bent.

Schmidt Arcos Muscade met schiereiland

Hoekkeuken met eiland

Wilt u een luxere variant van de hoekkeuken? Bespreek dan de mogelijkheden voor een keuken met eiland. Een eiland biedt extra kastruimte en sfeer door ervoor te kiezen om de kookzone in uw keukeiland op te nemen. Of wat dacht u van een keuken met een schiereiland. Ontdek meer over keukeneilanden.

Hoekkeuken met kastenwand

Of wat dacht u van een hoekkeuken met kastenwand? Heeft u een grote keukenruimte, dan is het denkbaar om een kastenwand in uw keuken op te nemen. Zorg dat u dan nog steeds voldoende werkruimte heeft op uw werkblad. Vraag uzelf van te voren af: Hoe gebruik ik mijn keuken. Voornamelijk voor het opbergen van spullen, of bent u een ware chef-kok en bent u veel bezig in uw keuken? Dit heeft invloed op de keuzes die u maakt om tot uw ideale keuken te komen.

Hoekkeuken kopen?

Wilt u een hoekkeuken kopen of wilt u graag nog iets meer advies inwinnen voordat u de keuze maakt? Maak dan een afspraak met Keukenboer. Marijn staat voor u klaar en helpt u bij het samenstellen van uw ideale keuken.

Maak een afspraak

Meer weten over andere keuken opstellingen?
Rechte keukenParallel keukenu-keukenKookeiland

Meer weten over hoekkeukens?

Wilt u meer weten over hoekkeukens? Neem dan contact met ons op.