Parallel keuken

Ideaal voor smalle ruimte
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Parallel keuken

Parallel keuken

Een parallel keuken bestaat uit twee rechte keukenelementen die tegenover elkaar zijn geplaatst. Ideaal in geval van een smallere ruimte met lange dichte muren. Door het open te houden - en er geen u-keuken van te maken - oogt de ruimte groter als u kiest voor dit type keuken. Bent u benieuwd naar de voordelen van deze keuken en wilt u graag voorbeelden zien? Lees dan verder.

Voordelen van parallel keukens

De belangrijkste voordelen van parallel keukens zijn:

  • voldoende opbergruimte, heelmaal wanneer u kiest voor een hoge kastenwand i.c.m. een recht keukenelement met werkblad
  • geschikt voor smalle ruimtes (uiteraard met voldoende bewegingsruimte)
  • een complete keuken op een compacte oppervlakte
  • de keukendriehoek komt volledig tot z’n recht

Wilt u ook graag een parallel keuken en bent u benieuwd naar uw specifieke mogelijkheden en de voordelen die er voor uw keukenruimte zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken uw situatie.

Neem contact op

Keukens parallel opstelling

Er zijn meerdere keukens in parallel opstelling mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een rechte hoge kastenwand met daar tegenover een recht keukenelement met volledig werkblad. Of twee rechte keukenelementen tegenover elkaar, beiden met volledig werkblad. Of denk bijvoorbeeld aan een hoge kastenwand gecombineerd met een schiereiland met werkblad. Dit zijn slechts een paar voorbeeld van keukens in parallel opstelling. Hoe ziet uw keukenruimte eruit? Hoeveel kastruimte heeft u nodig? En welke apparatuur wilt u graag in uw nieuwe keuken? Dit zijn de belangrijkste vragen om antwoord op te hebben voordat u op gesprek gaat bij uw keukenspecialist. Tegen een interessant bedrag kunnen wij uw ideeën omzetten in een passend keukenontwerp.

Parallelle keuken

Parallel keuken met raam

Een parallel keuken is dé ideale keuken als u een keukenruimte heeft met een raam tot op de grond. Lekker veel licht in uw keuken, dat is altijd heel fijn. Plaats naast weerszijden van het raam een recht keukenelement en u heeft een zinvolle keukenindeling met dit type keuken.

Meer weten over een parallel keuken?

Wilt u graag meer weten over een parallel keuken of heeft u specifieke wensen voor uw nieuwe keuken? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw ideale keuken.

Maak een afspraak

Meer weten over andere keuken opstellingen?
HoekkeukenRechte keukenu-keukenKookeiland

Meer weten over parallelle keukens?

Wilt u meer weten over parallelle keukens? Neem dan contact met ons op.