Rechte keuken

Minder basic dan u denkt!
Al sinds 1961 specialist
Tot 25 jaar garantie op binnenwerk
Meer dan 180 designs
Doe-het-zelf-keukens

Rechte keuken

Gebruikte rechte keuken

De rechte keuken is een basisvorm, alleen u kiest zelf hoe basic u deze keuken wilt uitvoeren. Er is namelijk meer mogelijk dan u in eerste instantie misschien denkt. En één zekerheid, deze keuken kan in ieder keukenruimte worden geplaatst.

Lange keuken

Bij een rechte keuken wordt vaak gedacht aan een compacte keuken. Ideaal voor een appartement bijvoorbeeld. Maar steeds vaker kiezen interieurarchitecten voor een lange doorlopende keuken in de woning. Deze loopt letterlijk als een rode draad door de leefruimte.

Bij het uitkiezen van een echte keuken is het van belang dat u rekening houdt me de manier waarop u zich het liefst in de keuken beweegt. Zorg dat de spoel-, kook- en koelzone binnen handbereik zijn. Helemaal bij een extra lange keuken is het advies om het uiteinde te voorzien van opbergruimte.

Goedkope rechte keuken

Bent u op zoek naar een goedkope rechte keuken? Bestel dan de modulair opgebouwde keuken bij ons in Etten-Leur. Zo kunt u voor een goede prijs een mooie keuken samenstellen, die u zelf kunt monteren om daarmee de prijs te drukken.

Tip: voor een strakke uitstraling kiest u voor een greeploze keuken. Strakke laden of kasten zonder garnituur. Wij laten u graag de verschillen zien in onze showroom in Etten-Leur.

Bezoek onze showroom
Complete rechte keuken

Rechte keuken met apparatuur

Een complete rechte keuken met apparatuur vindt u bij Keukenboer. Wij leveren uiteenlopende keukenapparatuur, zodat er voor ieder wat wils iets te kiezen is. Kies bijvoorbeeld voor een relatief goedkopere keuken met simpele, goede Etna keukenapparatuur of ga voor een keuken met geavanceerde Siemens keukenapparatuur. En wilt u een rechte keuken maar net even anders? Overweeg dan een parallel keuken.

Meer weten over keukenapparatuur?

Rechte keuken zonder bovenkasten

Een moderne rechte keuken zonder bovenkasten. Bovenkasten worden steeds vaker gezien als een traditionele keukenkeuze. Soms is het toch heel waardevol om net wat extra opbergruimte te creëren. Afhankelijk van de keukenruimte kunt u ervoor kiezen om te gaan voor een extra lange keuken waardoor bovenkasten niet nodig zijn om toch al uw keukenspullen op te bergen. Laat ons eens meekijken met uw keukenruimte, afmetingen en ideeën. Wie weet komen we met verrassende ideeën waardoor u met een goed gevoel een nieuwe keuken kiest.

Rechte houten keuken

Goedkope rechte keuken

Zoekt u een goedkope echte keuken? Kom dan langs in Etten-Leur. Wij kunnen verrassend goedkope rechte keukens aanbieden. Graag vertellen wij er u meer over in onze showroom.

Interesse in een rechte keuken?

Heeft u interesse in een rechte keuken voor uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom langs en bekijk de keukens in onze showroom of maak direct een afspraak via de website zodat wij alle tijd voor u hebben om uw keukenwensen te bespreken.

Maak een afspraak

Meer weten over andere keuken opstellingen?
HoekkeukenParallel keukenu-keukenKookeiland

Meer weten over rechte keukens?

Wilt u meer weten over rechte keukens? Neem dan contact met ons op.